Ακόμα και ο Akın Akınözü δεν μπορούσε να σταθεί μπροστά στον Onur Seyit Yaran! Ο Halil İbrahim Ceyhan επισκίασε το Alp Navruz!

Ο Halil İbrahim Ceyhan επισκίασε και τον Alp Navruz!
pic
24/01/2023 - 11:00
Διάσημοι ηθοποιοί βγαίνουν στις οθόνες με τις τηλεοπτικές τους σειρές κάθε εβδομάδα. Στα social media δέχονται σχόλια από τους θαυμαστές τους με ατελείωτη αγάπη και επαίνους. Η υποστήριξη των οπαδών τους φέρνει και τους παίκτες στο προσκήνιο σε δημοτικότητα!
Αν και τα ονόματα δεν έχουν αλλάξει πολύ πρόσφατα στον εβδομαδιαίο πίνακα που φτιάχνει περιοδικά το Adba.tv, μερικά ονόματα ξεχωρίζουν στην κούρσα για την κορυφή! Ο Onur Seyit Yaran έγινε πιο γνωστός με τον χαρακτήρα του Doruk που έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Brothers (My Brothers and Sisters). Όσον αφορά τη δημοτικότητα μεταξύ των ηθοποιών της νεότερης γενιάς, κανείς δεν μπορεί να σφίξει τα χέρια του στα social media! Ήταν ο Akın Akınözü που έσπασε για λίγο αυτόν τον κύκλο! Ο Akınözü δέχεται χιλιάδες μηνύματα, μηνύματα και likes από τους θαυμαστές του με τον ρόλο του στη σειρά Trap (Trap). 
Το πλήθος των μηνυμάτων που έφτασαν στον παίκτη είχε αποσύρει ακόμη και τον Onur Seyit Yaran, το αμετάβλητο όνομα της συνόδου κορυφής τους τελευταίους μήνες! 
Ο αριθμός των μηνυμάτων από τους θαυμαστές του Yaran ήταν μικρότερος από αυτόν των θαυμαστών του Akın Akınözü για λίγο. Ωστόσο, ο Onur Seyit Yaran, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη δεύτερη θέση, φαίνεται να βρίσκεται ξανά στην κορυφή την εβδομάδα 11-17 Ιανουαρίου! Ένα άλλο εντυπωσιακό όνομα στον πίνακα είναι ο Alp Navruz. Ο ηθοποιός που θαυμάστηκε για τον ρόλο του Χαλίλ στη σειρά «Heart Impasse» (Heart Impasse), κατάφερε να φτάσει στην 3η θέση προσπερνώντας πολλούς ηθοποιούς που βρίσκονταν στο top 10 της λίστας για μήνες. Από τότε που προβλήθηκε το δράμα του, ανταγωνίζεται με τους 4 συναδέλφους του για δημοτικότητα στην 3η ή 4η θέση!
 
Το κορυφαίο όνομα της κατηγορίας των πιο δημοφιλών ανδρών ηθοποιών στα social media άλλαξε αυτή την εβδομάδα. Ο Halil İbrahim Ceyhan που παίζει στην τηλεοπτική σειρά Yemin είναι ένα από τα πιο σταθερά ονόματα! Το όνομα αλλάζει στην κούρσα για τη σύνοδο κορυφής, αλλά η τρίτη θέση του Τζεϊχάν δεν αλλάζει και πολύ με τον αριθμό των μηνυμάτων από τους θαυμαστές του!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: