Η Demet Özdemir και ο Engin Akyürek στην τελετή απονομής των Joy Awards

Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί τράβηξε την προσοχή τόσο του Τύπου όσο και των θαυμαστών.
pic
23/01/2023 - 11:00
Η Demet Özdemir και ο Engin Akyürek παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής στη Σαουδική Αραβία. Η παρουσία τους έγινε αμέσως θέμα κουτσομπολιού στον τουρκικό Τύπο. Οι δημοσιογράφοι ανησυχούσαν για το πιο σημαντικό ερώτημα: τα χρήματα.
Η Demet Özdemir και ο Engin Akyürek, που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς της Fox 'My name is Farah / Adım Farah', πήγαν στο Ριάντ το Σάββατο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή των βραβείων Joy. Όπως αποδείχθηκε, οι σταρ είναι πολύ γνωστοί και αγαπητοί στη Σαουδική Αραβία. Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί τράβηξε την προσοχή τόσο του Τύπου όσο και των θαυμαστών.
 
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα Snob, η Demet και ο Engin έλαβαν πολύ μεγάλες αμοιβές για τη συμμετοχή τους στην τελετή. Ωστόσο, οι ύπουλοι παπαράτσι δεν μπόρεσαν να μάθουν το ακριβές ποσό. Ωστόσο, είπαν ότι ο Burak Özçivit και ο Can Yaman παρευρίσκονται σε τέτοιες τελετές, αλλά αρνούνται τις αμοιβές. Αλίμονο, πρόκειται για κραυγαλέο ψέμα, τα ίδια μέσα εξέφρασαν αρκετά συγκεκριμένα ποσά που έλαβαν οι αναφερόμενοι ηθοποιοί για συμμετοχή σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό. Φαίνεται ότι ο μόνος σκοπός των ταμπλόιντ είναι να παράγουν υψηλού προφίλ αλλά αβάσιμους τίτλους που προσελκύουν τους αναγνώστες.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: