Η δύο μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή της Hande Soral

Η Hande Sora είναι χαρούμενη που συμμετέχει σε μια δυνατή ιστορία ¨Ateş Kuşları¨.
pic
23/01/2023 - 11:00
Η Hande Soral, μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς Ateş Kuşları (Firebirds), είναι χαρούμενη που συμμετέχει σε μια δυνατή ιστορία. Η ηθοποιός δεν ήθελε να επιστρέψει στα πλατό  μετά τη γέννηση του γιου της Ali.
 
Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Ateş Kuşları πέτυχαν 8 outs στην κατηγορία όλων των ανθρώπων στις βαθμολογίες, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα της σεζόν.
Μετά τον χαρακτήρα του Ümit στην τηλεοπτική σειρά Bir Zamanlar Çukurova (Μια φορά κι έναν καιρό στην Çukurova), ο Hande Soral έκανε μια επιστροφή σε εκατομμύρια θεατές με μια πολύ επιτυχημένη ιστορία. Μετά τη γέννηση του γιου της, η Χάντε Σοράλ επέστρεψε στην οθόνη με μια σειρά που ενίσχυσε τα μητρικά της συναισθήματα και άρχισε να βλέπει τα οφέλη της μητέρας στη διαφημιστική δουλειά.
Η ηθοποιός, η οποία έκανε μια νέα συνεργασία με μια μάρκα που παράγει προϊόντα για μωρά, είπε: «Όλα έχουν αλλάξει, μια διαφορετική ζωή. Τι ζωή έχω ζήσει μέχρι αυτή την ηλικία, τι διαφορετική ζωή έχω τώρα. Σκέφτομαι πόσο χαρούμενος είμαι. Μακάρι ο Άλι να ήταν στη ζωή μου νωρίτερα». Εξηγώντας ότι δεν είχε πολλά προβλήματα με τον γιο της, η Χάντε Σοράλ είπε ότι τη βοήθησε πολύ και ότι δεν δυσκολεύτηκε να φροντίσει τον γιο της. Εξηγώντας ότι ήταν μια τυχερή μητέρα όσον αφορά την αρμονία του γιου της όταν έπρεπε να πάει στο πλατό, η Hande Soral είπε: «Ο γιος μου έρχεται μαζί μου στο σετ. Όταν ξυπνάει από τον υπνάκο του, έρχεται στο σετ, ουσιαστικά δουλεύουμε μαζί.
 
Το πιο δύσκολο πράγμα στο να δουλεύεις και να κάνεις παιδιά είναι η λαχτάρα για αυτόν. Είναι σημαντικό να καλύψει τις ανάγκες του. Η μητέρα μου επίσης βοηθάει», είπε.
Αναφέροντας ότι ο σύζυγός της, İsmail Demirci, που παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά İyilik (Καλή), τη βοηθά όποτε βρίσκει χρόνο, η Hande Soral ανέφερε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνη είναι η λαχτάρα της για τον γιο της. Η Χάντε Σοράλ είπε ότι πάντα σκεφτόταν τον γιο της, εκτός από όταν ήταν στο πλατό, αλλά όταν ήταν μπροστά στην κάμερα συγκεντρωνόταν στον ρόλο της και ο γιος της εκείνη την ώρα δεν είχε μυαλό.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: