Το πρώτο γκαλά της σειράς του Netflix 'Shahmaran'

Η σειρά «Shahmaran»το εαν θα έχει επιτυχία κάτι που θα το μάθουμε στο πολύ κοντινό μέλλον.
pic
22/01/2023 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές των Serenay Sarıkaya, Burak Deniz και Mert Ramazan Demir. Η νέα σειρά του Netflix «Shahmaran» είναι ήδη διαθέσιμη στην ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία πραγματοποίησε την παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής.
Στις 19 Ιανουαρίου, η ψηφιακή πλατφόρμα Netflix πραγματοποίησε μια γκαλά πρεμιέρα της νέας σειράς «Shahmaran» με πρωταγωνιστές τους Serenay Sarıkaya, Burak Deniz και Mert Ramazan Demir. Την επόμενη μέρα, η εκπομπή, η οποία είναι διασκευή του βιβλίου «Şah-ı Mar» της Emine Buzkan, έγινε διαθέσιμη στους συνδρομητές της πλατφόρμας. Ο συγγραφέας άντλησε έμπνευση από το διάσημο βιβλίο «Twilight». Όταν είδε πώς τα παιδιά της ενδιαφέρθηκαν για το έπος των βαμπίρ, αποφάσισε ότι δεν είχαν λιγότερο ενδιαφέρουσες ιστορίες. Το βιβλίο διασκευάστηκε από τον σεναριογράφο Pınar Bulut.
 
Για την γκαλά πρεμιέρα της σειράς, η Serenay Sarıkaya επέλεξε ένα φόρεμα από το ιταλικό brand Dolce & Gabbana και κοσμήματα από τη «συλλογή φιδιών» του brand Bulgari. Το κόστος του φορέματος είναι 77.000 τουρκικές λίρες, τα παπούτσια είναι 14.000 τουρκικές λίρες και το πορτοφόλι είναι 33.000 τουρκικές λίρες. Το συνολικό κόστος της στολής, χωρίς να υπολογίζονται τα κοσμήματα, είναι 124 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους στην εκδήλωση, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να του κάνουν μια ερώτηση για τη σχέση του με την Αφρα Σαρατσόγλου. Την περιέργεια του Τύπου τροφοδότησε το γεγονός ότι ο Mert Yazıcıoğlu διέγραψε τη φωτογραφία όχι μόνο της πρώην κοπέλας του, αλλά και του φίλου του. Ο Μερτ απάντησε με σεμνότητα ότι όλες οι ειδήσεις ήταν ψεύτικες, είχαν μιλήσει για αυτό περισσότερες από μία φορές. Η Serenay Sarıkaya μπήκε στη συζήτηση, λέγοντας στον δημοσιογράφο ότι δεν θα άφηνε τον Τύπο να φάει τον Mert. Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι, αντίθετα με την παράδοση, αυτή τη φορά κανένας από τους Τούρκους αστέρες του θεάματος δεν ήρθε να στηρίξει τους συναδέλφους του. Η πρεμιέρα του γκαλά ήταν μάλλον σεμνή, μόνο οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στην παράσταση συμμετείχαν σε αυτήν. Το αν η σειρά «Shahmaran» θα έχει επιτυχία, θα το μάθουμε στο πολύ κοντινό μέλλον. Υπενθυμίζουμε ότι το κριτήριο επιτυχίας θα είναι να χτυπήσει κανείς τις κορυφές του Netflix σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Τουρκία.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: