Η σειρά Kuş Uçuşu θα εκτινάξουν τη δημοτικότητα της Miray Daner στο εξωτερικό!

Η 2η σεζόν του Kuş Uçuşu ξεκίνησε εντυπωσιακά.
pic
20/01/2023 - 11:00
Η Miray Daner, που γιόρτασε τα γενέθλιά της τις προάλλες, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Ιανουαρίου 1999 και έκλεισε τα 24. Η διάσημη ηθοποιός λαμβάνει υποστήριξη από πολύ μεγάλο φαν σε αυτή τη νεαρή ηλικία.
Η Miray Daner, η οποία κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα με τη σειρά Kuş Uçuşu (Πτήση πουλί), που μεταδόθηκε πρόσφατα στο Netflix, συνεχίζει το σπουδαίο ντεμπούτο της στην καριέρα της, που ξεκίνησε με τον Vatanım Sensin, χωρίς να επιβραδύνει. Η Miray Daner, η οποία έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα στην καριέρα της παίρνοντας μέρος σε μια φιλόδοξη σειρά όπως το Medcezir, που άφησε το στίγμα της σε μια περίοδο, έχει επίσης εμπλακεί σε ψηφιακά έργα το ένα μετά το άλλο τα τελευταία χρόνια. Με τη σειρά Hakan Muhafız Saygı και τέλος Kuş Uçuşu, ο ηθοποιός ξεχωρίζει ως ένα από τα περιζήτητα ονόματα των ψηφιακών τηλεοπτικών σειρών. Η Miray Daner, η οποία έδειξε επίσης μια επιτυχημένη ερμηνεία στη σειρά Blackboard που μεταδόθηκε στο TRT1 την περασμένη σεζόν, θα είναι μπροστά στους θαυμαστές της με τις νέες σεζόν της σειράς Kuş Uçuşu το 2023. Η ηθοποιός, που πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά με τους Birce Akalay και İbrahim Çelikkol, είπε ότι συνέχισαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. H Miray Daner είπε, «Όλα πάνε πολύ καλά. Η 2η σεζόν του Kuş Uçuşu ξεκίνησε. Το συνεχίζουμε.
 
Η δουλειά μας είναι μια χαρά, είμαι καλά στην υγεία μου. Γι' αυτό είμαι αισιόδοξη για αυτή τη νέα εποχή». Η νεαρή ηθοποιός έδειξε επίσης ότι δεν έχασε τίποτα από την ενέργειά της παρά το έντονο στημένο τέμπο. Δηλώνοντας ότι θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Miray Daner υπενθύμισε ότι θα γυρίσουν και την τρίτη σεζόν αργότερα. Η διάσημη ηθοποιός είπε, «Ήμασταν ήδη πολύ ευχαριστημένοι με το Kuş Uçuşu Πιστεύουμε ότι και η δεύτερη σεζόν θα είναι πολύ καλή. Γι' αυτό έχω καλή διάθεση», είπε. Η σειρά Kuş Uçuşu θα βοηθήσει πολύ την ηθοποιό να φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό, ειδικά στο εξωτερικό. Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν πολύ επιτυχημένη παγκοσμίως. Με την κυκλοφορία της δεύτερης και τρίτης σεζόν φαίνεται ότι θα επιταχυνθεί η διάδοση του ονόματος Miray Daner στο εξωτερικό. Όταν προβλήθηκε η πρώτη σεζόν της σειράς Kuş Uçuşu στα μέσα Ιουνίου 2022, το όνομα της Miray Daner είχε ανέβει στην 3η θέση στη λίστα του IMDb με τους πιο δημοφιλείς Τούρκους ηθοποιούς. Αυτό ήταν μια ένδειξη της επιτυχίας της νεαρής ηθοποιού. Ανάλογες επιτυχίες αναμένονται και το 2023.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: