Ποιος θα υποδυθεί τον Behlül στη νέα διασκευή του «Απαγορευμένη αγάπη»;

Οι ηθοποιοί, που θα πρωταγωνιστήσουν συζητούνται πολύ τελευταία.
pic
19/01/2023 - 11:00
Ο τουρκικός Τύπος συνεχίζει να συζητά τα νέα για τη νέα διασκευή του δημοφιλούς μυθιστορήματος «Απαγορευμένη αγάπη». Οι ηθοποιοί, που θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, συζητούνται πολύ ενεργά.
Έτσι, σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της Hurriyet Ahmet Hakan, ο Mujde Ar παραμένει ο πιο επιτυχημένος Bihter για αυτόν. Ο χαρακτήρας της ήταν ντροπαλός και φιλάρεσκος, είχε αδυναμία και ζήλια. Η Beren Saat, φυσικά, είναι γνωστή σε όλους και πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν άλλη ηθοποιό σε αυτόν τον ρόλο. Ο δημοσιογράφος όμως δεν συμπαθεί την Μπέρεν σε αυτόν τον ρόλο. Στην πραγματικότητα, του αρέσει η Beren ως ηθοποιός, αλλά όχι ως Bihter. Όσο για τη Φάρα Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ, έχει ευάλωτη, ταυτόχρονα, αχρεία. Μπορεί να σε πείσει ότι ο χαρακτήρας της έχει μια σκοτεινή πλευρά. Όμως, παρ' όλες τις κακές πράξεις, μπορεί κανείς να καταλάβει τη ζήλια της. Το πώς θα παίξει αυτόν τον ρόλο δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά για τον Αχμέτ Χακάν θα είναι η δεύτερη Μπιχτέρ.

Η γνωστή δημοσιογράφος Birsen Altuntaş αναφέρει ότι οι παραγωγοί εξετάζουν τους Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum και Deniz Can Aktaş για τον ρόλο του Behlül. Μετά τις οντισιόν, θα φανεί ποιος θα γίνει ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: