Το "ίχνος" της σειράς Son Yaz στο Alperen Duymaz εμφανίστηκε αυτή τη φορά στη σειρά Ego!

«Κα ταλαβαίνουμε από το τατουάζ ότι ο Alperen δεν έχει ξεχάσει ακόμα τον ρόλο του Akgün».
pic
18/01/2023 - 11:39
Οι θαυμαστές του Alperen Duymaz περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σειρά Ego, η οποία αναμένεται να συναντήσει σύντομα το κοινό στις οθόνες του Fox TV. Το θέμα της καθυστερημένης άφιξης της Melisa Aslı Pamuk στα γυρίσματα και η αντίδραση του Alperen Duymaz σε αυτή την κατάσταση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ήταν στην ημερήσια διάταξη εδώ και καιρό.
 
Ο Alperen Duymaz μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ρώτησε τη Melisa Aslı Pamuk, με την οποία ήταν σύντροφος στη σειρά Çarpışma (Clash), γιατί άργησε και είπε ότι τον ενοχλούσε η απρόσεκτη στάση του. Εκτός από την υπερβολή αυτής της σκηνικής ανταλλαγής απόψεων στον Τύπο, όσοι παρακολούθησαν τα τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς Ego της Fox εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα. Ενώ ο Alperen Duymaz εμφανίστηκε στους θαυμαστές του με τη νέα του εικόνα, η αντανάκλαση του τατουάζ του στο πίσω μέρος του λαιμού έκανε εκατομμύρια θεατές να χαμογελάσουν. Οι θαυμαστές της σειράς Son Yaz (Last Summer), που γνωρίζουν καλά την ιστορία αυτού του τατουάζ, πιστεύουν ότι ο Alperen Duymaz τους έστειλε χαιρετισμούς μέσω αυτού του τατουάζ.
 
Ο Alperen Duymaz με τον χαρακτήρα του Akgün, που τράβηξε πολλά βλέμματα, συζητήθηκε πολύ με την τηλεοπτική σειρά Son Yaz. Στην ιστορία της σειράς, ο Akgün είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοράκια και αυτό αντικατοπτρίστηκε στις σκηνές της σειράς. Στη συνέχεια, στην ημερήσια διάταξη ήταν και το τατουάζ με το κοράκι στο λαιμό του Alperen Duymaz. Οι θαυμαστές της σειράς Son Yaz, που θυμούνται αυτό το περιστατικό, χάρηκαν πολύ που ο διάσημος ηθοποιός έδειξε το τατουάζ στον λαιμό του στο τρέιλερ της σειράς Ego. Οι θαυμαστές της σειράς σχολίασαν:«Κα ταλαβαίνουμε από το τατουάζ ότι ο Alperen δεν έχει ξεχάσει ακόμα τον ρόλο του Akgün».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: