Οι θαυμαστές της Ebru περιμένουν με ανυπομονησία τον Φεβρουάριο τη νέα της σειρά!

Το δίδυμο Ebru Şahin και Birkan Sokullu θα μετατραπεί σε ζευγάρι στην οθόνη.
pic
18/01/2023 - 11:08
Η Ebru Şahin, που της αξίζει η εκπαίδευση που έλαβε με την εντυπωσιακή της ερμηνεία στις σκηνές μάχης της σειράς Destan, θα βρεθεί στο πλατό για μια πιο αφελή και συναισθηματική σειρά αυτή τη φορά. Εκατομμύρια τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία πώς το δίδυμο Ebru Şahin και Birkan Sokullu θα μετατραπεί σε ζευγάρι τηλεοπτικών σειρών στην οθόνη.
Ο Ebru Şahin έχει μια μεγάλη και παθιασμένη βάση θαυμαστών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι προσπάθειες υποστήριξης αυτής της βάσης θαυμαστών, που ξεκίνησαν με τη σειρά Hercai, αυξήθηκαν εκθετικά με την εμφάνιση της νέας σειράς του ηθοποιού Ab-ı Hayat (Το νερό της αθανασίας). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες στη σειρά Ab-ı Hayat, που ετοιμάζεται για το Star TV και το κοινό περιμένει μεγάλη ανυπομονησία γιατί φέρει την υπογραφή της OGM Pictures. Οι προκαταρκτικές προετοιμασίες έγιναν από έναν πολύ έμπειρο σκηνοθέτη όπως ο Hilal Saral. 
Οι σειρές Yalı Çapkını (Golden Boy), Çöp Adam (Stickman) και Ömer που ετοίμασε η OGM Pictures αυτή τη σεζόν εξερράγησαν η μία μετά την άλλη. Αφού αυτές οι τρεις τηλεοπτικές σειρές ήταν πολύ επιτυχημένες, αυξήθηκαν και οι προσδοκίες για το Ab-ı Hayat.
 
Θα παρακολουθήσετε τη διαφορετική ιστορία ενός άνδρα που δείχνει πάντα 30 ετών στην τηλεοπτική σειρά Ab-ı Hayat, που σημαίνει το νερό της αθανασίας, γραμμένη από μια επιδραστική σεναριογράφο όπως η Nuran Evren Şit.Με τον χαρακτήρα Hayat, ο Ebru Şahin θα προσελκύσει ξανά εκατομμύρια θαυμαστές στην οθόνη και υπάρχει η προσδοκία ότι η σειρά θα συναντηθεί με το κοινό τον Φεβρουάριο. Οι πληροφορίες που θα αποτυπωθούν από το πλατό της σειράς, που περιλαμβάνει και ονόματα όπως οι Zerrin Tekindor, Hümeyra, Necip Memili, Gözde Seda Altuner και Ecem Çalhan, έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται θέμα περιέργειας.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: