ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 06 - περίληψη

Η Σαφιγιέ λαμβάνει ένα ανώνυμο σημείωμα που γράφει: «Ο άντρας σου σε απατά».
pic
12/01/2023 - 10:00
 
Ο Αλί βρίσκεται για μία ακόμη φορά υπόλογος στη Μαβί, αφού μαθαίνει όχι μόνο ότι δεν τον απάτησε, αλλά και ότι βρήκε τον μπελά της, προκειμένου να μην προδώσει το μυστικό της ανιψιάς του.

Ο Αλί βλέπει τη Μαβί με τον Ιλιάς και βγάζει λάθος συμπεράσματα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να τσακωθούν άσχημα. Εκείνη, που δεν θέλει να προδώσει το μυστικό των κοριτσιών, δεν του λέει την αλήθεια και, εκνευρισμένη επειδή την υποψιάστηκε, πετάει το δαχτυλίδι που της χάρισε και καίει το νυφικό της. «Τελείωσαν όλα», του φωνάζει. «Ας τελειώσουν», της απαντά εκείνος θυμωμένος.

Ο Αλί κάνει το λάθος να πει στον Τζεμάλ τι ακριβώς συνέβη κι εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να του φουσκώσει κι άλλο τα μυαλά. «Έχεις δίκιο, στην καρδιά της Μαβί υπάρχει κάποιος άλλος», του λέει. Η Σεβντά, που νιώθει άσχημα με όλα αυτά που έχουν συμβεί, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον παππού της. Έτσι, όταν το επόμενο πρωί η Μαβί ανακοινώνει σε όλους ότι φεύγει από το αρχοντικό, ο Φαζίλ της ζητά να φωνάξει τον Αλί, γιατί έχει να τους πει κάτι. «Χθες βράδυ αδίκησες πολύ τη γυναίκα σου», του λέει και του εξηγεί ότι η Μαβί πήγε εκεί για να βοηθήσει την αδελφή της και τη Σεβντά, οι οποίες είχαν μπλέξει. Ο Αλί αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ ο Τζεμάλ τα βάζει με τον Ιλιάς, που επίσης βοήθησε τα δύο κορίτσια, πιστεύοντας ότι αυτός έβαλε τους νεαρούς να τις παρενοχλήσουν για να το παίξει ήρωας. Ο καβγάς φουντώνει και οι δυο τους καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO