Τα νέα καλά νέα για τη σειρά Kuş Uçuşu ήρθαν από τον Miray Daner

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η πρωταγωνίστρια Tilbe Saran θα αναβαθμιστεί.
pic
23/11/2022 - 11:00
Η διάσημη ηθοποιός Miray Daner έκανε μεγάλη ανατροπή με τον χαρακτήρα της 'Hilal', τον οποίο υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά Vatanım Sensin. 
 
Μετά από αυτόν τον ρόλο, η ηθοποιός, ήρθε στις οθόνες με την τηλεοπτική σειρά Kara Tahta (Μαυροπίνακας), που μεταδόθηκε στην TRT1. Από την άλλη πλευρά, η Miray Daner, η οποία έκανε όνομα με την τηλεοπτική σειρά Kuş Uçuşu (Bird Flight) στο Netflix το περασμένο καλοκαίρι, έλαβε επαίνους για την ερμηνεία της στον χαρακτήρα της «Aslı» στη σειρά.

Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, αποφασίστηκε να γυριστεί η δεύτερη και η τρίτη σεζόν της σειράς Kuş Uçuşu, η οποία επικεντρώνεται στη σύγκρουση των γενεών σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Μαζί με τον Miray Daner ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς, στην οποία πρωταγωνιστούσαν και οι Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk και İrem Sak.

Η ηθοποιός Miray Daner, η οποία δημοσίευσε τη φωτογραφία των κοστουμιών του σίριαλ από το πλατό στον λογαριασμό της στα social media, μοιράστηκε. «Τι ξεκινάμε;».  Οι Birce Akalay, Miray Daner και İbrahim Çelikkol παίρνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία οι θαυμαστές του Kuş Uçuşu, η πρώτη σεζόν της οποίας έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση και έχει απήχηση σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η πρωταγωνίστρια Tilbe Saran θα παίξει ρόλο.

Το Tilbe Saran είναι ένα όνομα που ξεκίνησε τα σίριαλ τη δεκαετία του 1980 και έχει δώσει επιτυχημένες ερμηνείες σε διάφορα έργα μέχρι τώρα. Η Tilbe Saran, την οποία παρακολουθήσαμε σε διάφορους ρόλους σε σημαντικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι İntikam, Şeref Meselesi και Cesur ve Güzel, τράβηξε μεγάλη προσοχή στην τηλεόραση με τον χαρακτήρα του ψυχιάτρου İdil στην τελευταία σειρά İstanbullu Gelin (Η νύφη της Κωνσταντινούπολης).

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: