Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της Serenay Sarıkaya και του Burak Deniz. Το Netflix ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς «Şahmaran» με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ηθοποιούς." />

Η ημερομηνία της πρεμιέρας για την σειρά «Shahmaran» του Netflix

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.
pic
23/11/2022 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της Serenay Sarıkaya και του Burak Deniz. Το Netflix ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς «Şahmaran» με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.
 
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς “Şahmaran” με πρωταγωνιστές τη Serenay Sarıkaya και τον Burak Deniz. Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν επίσης οι Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan και άλλοι. Είναι περίεργο το γεγονός ότι ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ, ο οποίος άρχισε να παίζει στη σειρά Golden Boy, συνέχισε ταυτόχρονα να εργάζεται στο σόου του Netflix, πηγαίνοντας περιοδικά στα Άδανα για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.
 
Η πρώτη σεζόν της σειράς θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix σε 190 χώρες στις 20 Ιανουαρίου. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν. Θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Σεναριογράφος είναι ο Pınar Bulut. Σκηνοθεσία Umur Turagay. Παραγωγή TIMS&B Productions.
 
Στο κέντρο της πλοκής βρίσκεται η ιστορία της Şahsu, η οποία, έχοντας χάσει τη μητέρα της, πηγαίνει στα Άδανα για να συναντήσει τον παππού της, ο οποίος τους εγκατέλειψε πριν από πολλά χρόνια. Γνωρίζει μια ασυνήθιστη κοινότητα γνωστή ως Mar. Τα μέλη της κοινότητας πιστεύουν στον θρύλο του Şahmaran και θεωρούν τον Şahsu τον εκλεκτό, αυτόν που θα τους βοηθήσει να εκπληρώσουν την προφητεία. Ο Şahsu, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, πλησιάζει τον Maran, τον αρχηγό της κοινότητας, και τον ερωτεύεται. Την περιμένει ένα επικίνδυνο μονοπάτι, στο οποίο θα συναντήσει την αγάπη και θα ανακαλύψει τη δύναμή της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: