ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 35 - περίληψη

Η Χαζιράν οργανώνει πάρτι-έκπληξη για τον Ποϊράζ.
pic
24/11/2022 - 10:00
 
Η Χαζιράν έχει μια ιδέα για να γλιτώσει το νησί από την κατασκευαστική εταιρία του Ντοϊγκούν. Στο μεταξύ, έρχονται τα γενέθλια του Ποϊράζ, που διαπιστώνει θλιμμένος πως όλοι τον ξέχασαν.

Οι υπάλληλοι της Πρόνοιας εμφανίζονται για να ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει το παιδί της η Χανιφέ και ευτυχώς η συνέντευξη πηγαίνει καλά... 
Στο νησί τα νέα για την υγεία της Ζεϊνέπ έχουν διαδοθεί. Όταν εκείνη βγαίνει μια βόλτα για να ξεσκάσει, όλοι τής μιλάνε με υπονοούμενα, δηλώνοντας τη... συμπαράστασή τους. Η Ζεϊνέπ φυσικά εξοργίζεται, γιατί δεν της αρέσει καθόλου να τη λυπούνται. Ο Φατίχ, από την άλλη, νιώθει τύψεις επειδή η Σελμά αγνοεί ακόμα την αλήθεια για την αδελφή της. Προσπαθεί να βρει μια ευκαιρία για να της μιλήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.
 
Κάποια στιγμή, ενώ ο Αλπέρ και η Μελίσα τσακώνονται μπροστά τους, η Μελίσα κάνει μια γκάφα και της ξεφεύγει κάτι για την υγεία της Ζεϊνέπ. Η Σελμά πιέζει τον Φατίχ να της πει τι συμβαίνει. Όταν μαθαίνει την αλήθεια, σοκάρεται. Σπεύδει κοντά στην αδελφή της και την «κατσαδιάζει» επειδή δεν της μίλησε νωρίτερα. Οι δυο γυναίκες, συγκινημένες, πέφτουν η μία στην αγκαλιά της άλλης και η Σελμά δηλώνει πως θα συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ για όσο χρειαστεί… Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ πιέζει τη Χαζιράν και τον Ποϊράζ να παντρευτούν σύντομα, όμως εκείνοι επιμένουν ότι θα περιμένουν να αναρρώσει.

Η Μπιριτζίκ περνά από μια… δοκιμασία τον Μπεγιαζίτ, ώστε να διαπιστώσει αν θα σταματήσει να τη ζηλεύει, όπως της υποσχέθηκε. Τον προκαλεί λοιπόν συνεχώς, φλερτάροντας με άλλους άντρες. Εκείνος, με τη βοήθεια του Γκιορκέμ, υποκρίνεται τον αδιάφορο, ενώ περνά στην... αντεπίθεση για να την κάνει να ζηλέψει. Την ίδια ώρα, το νησί συνεχίζει να κινδυνεύει από τα σχέδια της εταιρίας του Ντοϊγκούν. Η Χαζιράν εκμυστηρεύεται στον δήμαρχο Λατίφ πως έχει ένα σχέδιο: να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ ότι το νησί έχει μπει σε ένα πρόγραμμα ανάπλασης. Αυτό θα τρομάξει την κατασκευαστική εταιρία, η οποία σίγουρα δεν θα θέλει να ζημιωθεί οικονομικά.

Έρχεται η μέρα των γενεθλίων του Ποϊράζ. Η Αλιέ τον παίρνει τηλέφωνο για να του ευχηθεί, αλλά εκείνος της λέει να μην πει τίποτα στη Χαζιράν. Όμως σύντομα διαπιστώνει πως όλοι, ακόμα και οι στενοί του φίλοι, τον έχουν ξεχάσει. Ομολογεί στη γιαγιά του πως είναι θλιμμένος, ενώ σκέφτεται ότι σε όλη την παιδική του ηλικία, λόγω συνθηκών, δεν γιόρτασε ποτέ τα γενέθλιά του. Την ίδια ώρα, η Χαζιράν τον αιφνιδιάζει, λέγοντάς του ότι δέχτηκε μια επαγγελματική πρόταση από τη Σουηδία. Ο Ποϊράζ δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκέφτεται ακόμα να φύγει στο εξωτερικό, ενώ σχεδιάζουν τον γάμο τους. Σύντομα η Χαζιράν του ζητά να βγουν για φαγητό προκειμένου να συζητήσουν. Μόλις όμως φτάνουν στο μαγαζί, τους περιμένουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς η Χαζιράν τού έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ο Ποϊράζ συγκινείται πολύ. Όταν μένουν μόνοι, η Χαζιράν τού δίνει το δώρο του, που είναι μια ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό για τον μήνα του μέλιτος.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO