Η Χαζάλ Καγιά στα γενέθλια του μικρού της γιου.

Τα σχόλια για τις οικογενειακές πόζες της Χαζάλ Καγιά τράβηξαν την προσοχή!
pic
22/11/2022 - 11:00
Η ηθοποιός Hazal Kaya, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της Fikret Ali τον Νοέμβριο του 2019 από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη, μουσικό και ηθοποιό Ali Atay, γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με ένα πάρτι.
 
Η όμορφη ηθοποιός, που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στα social media τις εικόνες από το πάρτι γενεθλίων του Φικρέτ Αλί, που έγινε 3 ετών, κάτω από την ανάρτησή της έγραψε «Χρόνια πολλά καρδιά μου». Η Χαζάλ Καγιά διασκέδασε σαν παιδιά στα γενέθλια του μικρού της γιου. Οι πόζες της επιτυχημένης ηθοποιού με τον σύζυγο και τον γιο της εκτιμήθηκαν και σχολιάστηκαν. Η Χαζάλ Καγιά ακολουθείται με περιέργεια από τους followers της με τις αναρτήσεις της στα social media. Το βίντεο και οι φωτογραφίες της ηθοποιού πλημμυρίζουν με σχόλια και likes από τους θαυμαστές της, ενώ γίνεται λόγος και στα social media.
 
Οι συνάδελφοι της ηθοποιού σχολίασαν επίσης τις πόζες που μοιράστηκαν από το πάρτι γενεθλίων με θέμα το Halloween. Στα σχόλιά του, ο ηθοποιός Bartu Küçükçağlayan δήλωσε ότι ο Fikret Ali έμοιαζε με τον πατέρα του καθώς μεγάλωνε. Η ηθοποιός Songül Öden σχολίασε στις φωτογραφίες, «Αχ, αγαπητοί μου». Η κοιλιά της Χαζάλ Καγιά, που πλέον είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έχει γίνει πιο εμφανής στις φωτογραφίες. Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Χαζάλ Καγιά δήλωσε ότι το δεύτερο παιδί της θα ήταν κορίτσι.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: