Ο Çağatay Ulusoy θα ξεκίνησει να πουλάει το κρασί του

pic
19/11/2022 - 11:00
Ο Çağatay Ulusoy είναι γνωστός όχι μόνο ως επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά και ως επιχειρηματίας. Ο 32χρονος σταρ συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του, προτιμώντας τη γεωργία και την πραγματική οικονομία, αλλά δεν ξεχνά το κύριο επάγγελμά του - την υποκριτική.
Ο Çağatay Ulusoy, ο οποίος προτιμά να εργάζεται σε ψηφιακές πλατφόρμες, δεν έχει συμφωνήσει ποτέ σε διαφημιστικό συμβόλαιο τα τελευταία χρόνια. Το μυστικό πίσω από την ανθεκτικότητα του ηθοποιού είναι απλό: βγάζει αρκετά χρήματα κάνοντας τη δική του επιχείρηση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Τουρκία. Το αστέρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γεωργία. Είναι γνωστό ότι αγόρασε αγροκτήματα στα σύνορα με τη Βουλγαρία και έχει επίσης μια επιχείρηση παραγωγής παγωμένου τσαγιού, το οποίο πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Τα επιχειρηματικά έργα του Çağatay Ulusoy δεν τελειώνουν εκεί. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Mehmet Ustundag, ο ηθοποιός, μαζί με τον φίλο του Kıvanç Tatlıtuğ, αγόρασαν πριν από ένα χρόνο 10 στρέμματα αμπελώνες στη Θράκη, στην περιοχή Tekirdağ (γνωστή και ως το χωριό του κρασιού). Μετά από διαβούλευση με ειδικούς, ο Çağatay άρχισε να παράγει το δικό του κρασί. Ο ηθοποιός ασχολείται προσωπικά με αμπελώνες, επισκεπτόμενος συχνά τη Θράκη με την αγαπημένη του Duygu Blonde. Ήδη φέτος, ο ηθοποιός θα βγάλει στην αγορά 4500 – 5000 μπουκάλια κρασί. Κάποια από τα μπουκάλια θα πάνε στους φίλους της σταρ και κάποια θα τεθούν προς πώληση. Εν τω μεταξύ, ο Çağatay συνεχίζει να εργάζεται στην κύρια ειδικότητά του. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς «The Tailor», η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις αρχές του επόμενου έτους, άρχισε να δουλεύει στην ταινία «Gentleman», όπου ο Ebru Şahin έγινε συμπρωταγωνιστής του. Η ταινία θα κυκλοφορήσει και στο Netflix τον επόμενο χρόνο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: