Δεν θα υπάρξει remake του The Sopranos

pic
19/11/2022 - 11:00
Απρόσμενα νέα για τους θαυμαστές του Kıvanç Tatlıtuğ. Όπως αποδεικνύεται, το «The Family» έχει ξαναγραφτεί και δεν είναι πλέον μια προσαρμογή της δημοφιλής αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «The Sopranos». Τι συνέβη?
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Ρανίνι, οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων δεν ενέκριναν τη διασκευή της σειράς «The Sopranos», που προτάθηκε από την εταιρεία Ay Yapim. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να αλλάξει εντελώς το σενάριο και με βάση το ήδη γραμμένο υλικό να γίνει κάτι ριζικά διαφορετικό.

Θυμηθείτε ότι η εταιρεία του Kerem Çatay αγόρασε τα δικαιώματα προσαρμογής των 'The Sopranos'. Ωστόσο, η σειρά «The Family» με πρωταγωνιστές τους Kıvanç Tatlıtuğ και Özge Özpirinçci δεν θα είναι remake του θρυλικού αμερικανικού τηλεοπτικού σόου. Πρόκειται για ένα εντελώς πρωτότυπο έργο, στο οποίο ο Kıvanç θα παίξει το ρόλο του ιδιοκτήτη του κλαμπ Volta και του αρχηγού της μεγάλης οικογένειας Aslan. Ο Özge Özpirinçci θα υποδυθεί τον ψυχολόγο Devin, ο οποίος θα μπει στη ζωή της οικογένειας Aslan. Το κύριο σύνθημα του έργου: «Η οικογένεια είναι ένα μέρος όπου όλες οι κακές πράξεις γίνονται με καλή πίστη». Ο Kıvanç Tatlıtuğ, ο οποίος εθεάθη την προηγούμενη μέρα με τη σύζυγό του Başak Dizer στην έξοδο του καφέ, επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στις οθόνες στη νέα σειρά του παραγωγού Kerem Çatay. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία επιρροή στον παραγωγό όταν επιλέγει συμπρωταγωνιστή, δεν τον ενδιαφέρει καν αυτό το θέμα, είναι θέμα των δημιουργών της σειράς.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: