ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 33 - περίληψη

O Ποϊράζ σώζει τη Χανιφέ.
pic
10/11/2022 - 10:00
 
Αφού σκέφτεται ένα έξυπνο κόλπο, ο Ποϊράζ καταφέρνει να σώσει τη Χανιφέ από τα χέρια του αδίστακτου άντρα της. Στο μεταξύ, Αλπέρ και Μελίσα μένουν… άστεγοι.

Η Ζεϊνέπ βλέπει πόσο της συμπαραστέκεται o Λατίφ και προβληματίζεται. Σε μια στιγμή εξομολόγησης, του λέει πως, όσο θα εξελίσσεται η ασθένειά της, ενδεχομένως η κατάστασή της να χειροτερεύει και δεν θέλει εκείνος να το ζήσει όλο αυτό. Ο Λατίφ όμως θυμώνει με τα λόγια της και της απαντά ότι είναι αποφασισμένος να μείνει δίπλα της. 
Στο μεταξύ, ο Ποϊράζ και η Χαζιράν οργανώνουν μια καμπάνια για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη Χανιφέ. Θέλουν όμως παράλληλα να την πείσουν να καταγγείλει τον βίαιο άντρα της. Εκείνη όμως διστάζει. Πιστεύει ότι μπορεί να της πάρει το παιδί, επειδή η ίδια πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης το εγκατέλειψε. Παράλληλα, δεν έχει αποδείξεις ότι υπήρξε βίαιος απέναντί της. Ο Ποϊράζ όμως έχει μια έξυπνη ιδέα ώστε να τον παγιδέψουν, καθώς ξέρουν ότι παρακολουθεί τις κινήσεις της γυναίκας του. Η Χανιφέ παίρνει μια κούκλα και την τυλίγει ώστε να φαίνεται πως κυκλοφορεί στο νησί μαζί με το μωρό της.

Η παρέα ενώνει τις δυνάμεις της, καθώς όλοι βρίσκονται σε διάφορα σημεία του νησιού για να παρακολουθούν τη νεαρή γυναίκα και τον άντρα της, προκειμένου εκείνη να μην κινδυνέψει. Σύντομα ο αδίστακτος άντρας πλησιάζει τη Χανιφέ και την απειλεί, ενώ επιχειρεί να αρπάξει και το μωρό. Η Χανιφέ όμως δείχνει να μην τον φοβάται και τον προκαλεί, με αποτέλεσμα εκείνος, εκτός εαυτού, να τραβήξει μαχαίρι. Τότε ο Ποϊράζ εμφανίζεται και τον αφοπλίζει. Έχει ωστόσο προλάβει να καταγράψει σε βίντεο τη βίαιη συμπεριφορά του και έτσι η Χανιφέ θα μπορέσει να τον χωρίσει και να κρατήσει το μωρό. Στη συνέχεια ο Ποϊράζ οδηγεί τον άντρα της στην αστυνομία.

Οι περιπέτειες της Χανιφέ ωστόσο δεν σταματούν εδώ… Στην αστυνομία φτάνει αναπάντεχα μια καταγγελία πως είναι ακατάλληλη να φροντίσει το παιδί της και την καλούν για κατάθεση. Την επόμενη μέρα θα την επισκεφτούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Η γυναίκα τρομοκρατείται και το σκάει μαζί με το μωρό… Η Αλιέ ενημερώνει τον Ποϊράζ πως είναι άφαντη. Την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο, ο Αλπέρ με τη Μελίσα και η Σελμά με τον Φατίχ έχουν κλείσει δωμάτιο για να περάσουν μια ρομαντική βραδιά, αλλά μια σειρά από ευτράπελα κάνει τα σχέδιά τους να ναυαγήσουν. Παράλληλα, η Μπιριτζίκ νιώθει αφόρητη πίεση από τη ζήλια του Μπεγαζίτ και του λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχτεί για πολύ ακόμα τη συμπεριφορά του. Τα χειρότερα όμως έρχονται για τον Αλπέρ και τη Μελίσα όταν ο σπιτονοικοκύρης τους τους ενημερώνει ότι το σπίτι τους… πουλήθηκε και θα πρέπει να μετακομίσουν άμεσα. Οι δυο νέοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, γιατί καταλαβαίνουν πως έπεσαν και οι ίδιοι θύματα του αδίστακτου Ντοϊγκούν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO