ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 32 - περίληψη

Ένα μωρό αναστατώνει την Χαζιράν και τον Ποϊράζ.
pic
03/11/2022 - 10:00
 
Στο ξενοδοχείο, ο Ποϊράζ και η Χαζιράν ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος έχει εγκαταλείψει ένα… μωρό. Σύντομα η μητέρα του εμφανίζεται και το ζευγάρι αποφασίζει να τη στηρίξει.
 
Ο διπλός γάμος του Αλπέρ με τη Μελίσα και της Σελμά με τον Φατίχ δίνει μια νότα χαράς ύστερα από όσα πέρασαν όλοι το τελευταίο διάστημα. Ο Ποϊράζ και η Χαζιράν, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ονειρεύονται τον δικό τους γάμο. Όταν απομακρύνονται για λίγο από τη δεξίωση, ξαφνικά ακούνε ένα κλάμα. Τότε βλέπουν έκπληκτοι ένα μωράκι παρατημένο σε μια καρέκλα. Οι δυο νέοι παθαίνουν σοκ.
 
Ο Ποϊράζ προτείνει να καλέσουν την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες, όμως είναι αργά, οπότε το νεαρό ζευγάρι αναλαμβάνει να προσέχει προσωρινά το άτυχο μωράκι. Και φυσικά τα βρίσκουν… σκούρα, οπότε η Αλιέ δηλώνει πρόθυμη να βοηθήσει. Σύντομα η είδηση κάνει τον γύρο του νησιού και προκαλεί αναστάτωση. Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον Ποϊράζ και τη Χαζιράν είναι πολλά. Ποια είναι η μητέρα του παιδιού και γιατί το εγκατέλειψε; Η Χαζιράν, που από την πρώτη στιγμή δένεται με το μωράκι, προτείνει στον Ποϊράζ να το κρατήσουν λίγο ακόμα. Πιστεύει πως η μητέρα του, ενδεχομένως σε μια στιγμή απόγνωσης, να προχώρησε σε αυτή την πράξη, αλλά ίσως το μετανιώσει και εμφανιστεί...
 
Η Χαζιράν έχει προβληματιστεί πολύ με την υπόθεση του μωρού. Ταυτόχρονα όμως έχει να διαχειριστεί και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, καθώς η αγωνία της για εκείνη κορυφώνεται. Η Ζεϊνέπ τής ξεκαθαρίζει πως είναι καλά και ότι έχει τη στήριξη του άντρα της, του Λατίφ. Της λέει ότι δεν θέλει να ανησυχεί άλλο για εκείνη, αλλά να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της. Να προγραμματίσει τον γάμο της, τον οποίο δεν θέλει να καθυστερήσει εξαιτίας της. Στο μεταξύ, οι νιόπαντροι Αλπέρ και Μελίσα, αντί να πετούν στα σύννεφα, είναι μες στην ένταση. Οι γονείς του Αλπέρ δεν το αποφασίζουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και η Μελίσα έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της, επειδή τους έχουν φορτωθεί κανονικά… Εντάσεις στην καθημερινότητά τους έχουν και οι άλλοι νιόπαντροι, η Σελμά και ο Φατίχ. Ένας λόγος βέβαια που οι τελευταίοι είναι μες στην… κόντρα είναι γιατί αγωνιούν για το πώς θα καταφέρουν να στηρίξουν οικονομικά τις σπουδές της Νεχίρ.
 
Μια γυναίκα, η Χανιφέ, εμφανίζεται στο ξενοδοχείο και ζητά δουλειά από τον Ποϊράζ. Αν και αρχικά της λέει ότι δεν υπάρχει κάποια θέση για εκείνη, η Χανιφέ τον παρακαλεί να τη βοηθήσει, καθώς πρόσφατα έχασε το σπίτι της. Ο Ποϊράζ καταλαβαίνει πως η γυναίκα είναι ένα από τα θύματα του Ντοϊγκούν και δέχεται. Σύντομα όμως η Χαζιράν και ο Ποϊράζ τη βλέπουν να έχει «τρυπώσει» στο δωμάτιο του μωρού και να το κρατά στην αγκαλιά της. Ομολογεί ότι είναι η μητέρα του και τους εξηγεί ότι το άφησε όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και τον άντρα της, που έγινε βίαιος και επικίνδυνος... Η Χαζιράν και ο Ποϊράζ αρχίζουν μια φιλανθρωπική καμπάνια για να συγκεντρώσουν χρήματα για εκείνη, δυστυχώς όμως ο άντρας της Χανιφέ παρακολουθεί κάθε της κίνηση και σύντομα εμφανίζεται μπροστά της και την απειλεί. Η Νεχίρ καταφέρνει να τον διώξει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO