ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 31 - περίληψη

Ο Ποϊράζ κάνει πρόταση γάμου στη Χαζιράν.
pic
27/10/2022 - 10:00
 
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο Ποϊράζ κάνει πρόταση γάμου στη Χαζιράν και εκείνη δέχεται. Όμως σύντομα η νεαρή κοπέλα θα μάθει πως η υγεία της μητέρας της έχει κλονιστεί...

Μετά την εξαφάνιση του Μπατού, η Ιντίλ έχει πέσει σε κατάθλιψη. Σύντομα βλέπει έξω από το νοσοκομείο τη Ζεϊνέπ και παραξενεύεται. Την πιέζει να της πει αν της συμβαίνει κάτι και εκείνη τελικά παραδέχεται πως η υγεία της έχει κλονιστεί... Ο Λατίφ το γνωρίζει και τη στηρίζει, όμως στη Χαζιράν δεν έχει μιλήσει ακόμα, γιατί δεν θέλει να την ανησυχήσει. Η Ιντίλ την πιέζει να μιλήσει άμεσα στην κόρη της, γιατί έχει δικαίωμα να γνωρίζει την αλήθεια... Η Αλιέ ζητά από τη Χαζιράν να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Για πρώτη φορά τής δείχνει ότι πλέον δεν τη βλέπει όπως παλιά και εγκρίνει τη σχέση της με τον Ποϊράζ.

Την ίδια στιγμή, οι εντάσεις ανάμεσα στη Μελίσα και τον Αλπέρ συνεχίζονται, μια ανάσα από τον γάμο τους. Η Μελίσα «στριμώχνει» τον Αλπέρ να παραδεχτεί για ποιον λόγο αντιπαθεί τον Μπεγιαζίτ. Ο Αλπέρ ομολογεί ότι φόρτωσε στον Μπεγιαζίτ μια κλοπή που είχε κάνει ο ίδιος στα σχολικά τους χρόνια, με αποτέλεσμα ο Μπεγιαζίτ να αποβληθεί. Έκτοτε ντρέπεται να τον αντικρίσει, καθώς αισθάνεται ότι ήξερε την αλήθεια από την αρχή και κράτησε το στόμα του κλειστό... Ο Ποϊράζ θέλει να κάνει πρόταση γάμου στη Χαζιράν, αλλά διστάζει. Σύντομα έχει μια ξεχωριστή ιδέα, όμως θα χρειαστεί τη βοήθεια των καλών του φίλων που είναι ζευγάρια. Έτσι, τηλεφωνεί κρυφά στους Σελμά και Φατίχ, Μπιριτζίκ και Μπεγιαζίτ και Μελίσα και Αλπέρ. Στη συνέχεια λέει στη Χαζιράν πως της ετοιμάζει μια έκπληξη. Της κλείνει τα μάτια και την οδηγεί στο θέατρο του νησιού.

Εκεί τη ρωτά πώς θα της φαινόταν να δει μπροστά στα μάτια της το… χρονικό της σχέσης τους. Η Χαζιράν παραξενεύεται, αλλά έχει αγωνία να δει τι της ετοιμάζει ο αγαπημένος της. Τα φώτα σβήνουν και τα ζευγάρια των φίλων τους ανεβαίνουν στη σκηνή για να παίξουν χαρακτηριστικές σκηνές της ερωτικής ιστορίας των δύο νέων από την πρώτη γνωριμία τους ως το παρόν. Η Χαζιράν ενθουσιάζεται, ενώ σύντομα οι κουρτίνες ανοίγουν, για να αποκαλυφθεί γραμμένο με τεράστια γράμματα: «Θα με παντρευτείς;». Ο Ποϊράζ γονατίζει και της δίνει το μονόπετρο της γιαγιάς του. Συγκινημένη, η Χαζιράν λέει το «ναι», ενώ οι φίλοι τους τους χειροκροτούν. Η Χαζιράν πετάει στα σύννεφα και θέλει να μοιραστεί με τη μητέρα της τα καλά νέα. Όταν όμως φτάνει στο σπίτι, βλέπει τυχαία το κουτί με τα φάρμακα. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα να μιλήσει στην κόρη της για το πρόβλημα της υγείας της. Η Χαζιράν ταράζεται, ωστόσο η μητέρα της την καθησυχάζει…

Η Ιντίλ δέχεται ένα αναπάντεχο μήνυμα στο κινητό από τον Μπατού, o oποίος την καλεί να πάει να τον βρει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Λατίφ αντιδρά όταν το ακούει, αλλά τελικά καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την κόρη του να ζήσει τη ζωή της και την αποχαιρετά συγκινημένος. Σύντομα έρχεται η μεγάλη μέρα του γάμου του Αλπέρ και της Μελίσα. Η τελετή πραγματοποιείται σε χαρμόσυνο κλίμα, με μάρτυρες τον Ποϊράζ και τη Χαζιράν. Στη συνέχεια όμως ακολουθεί άλλος ένας… γάμος, που κανείς δεν περίμενε να γίνει, αυτός της Σελμά και του Φατίχ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO