Οι εγχώριοι θαυμαστές επικρίνουν την Demet Özdemir στη νέα της σειρά.

Αντιθέτως το εκτός χώρας κοινό την υπερασπίζεται.
pic
22/09/2022 - 11:00
Ενώ η Τουρκία διανύει μια περίοδο κατά την οποία η κουλτούρα της κριτικής γίνεται πολύ διαφορετική με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται και σχετικά με την Demet Özdemir.
Μετά τη συνάντηση της σειράς της Disney Plus με την ονομασία Dünyayla Benim Aramda (Between the World and Me) με το κοινό, το έντονο ενδιαφέρον για την ηθοποιό συνεχίζεται.
Πολλές αναρτήσεις έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan και Metin Akdülger. Τα δύο πρώτα επεισόδια συναντήθηκαν με το κοινό στις 14 Σεπτεμβρίου και το νέο επεισόδιο αναμένεται με ανυπομονησία κάθε νέα εβδομάδα, η σειρά δεν πέφτει από την ατζέντα. Φυσικά, δεν διαφεύγει της προσοχής το ενδιαφέρον για την Demet Özdemir, που υποδύεται τον χαρακτήρα του İlkin.
 
Υπήρξε τόση υποστήριξη για τη διάσημη ηθοποιό, ειδικά από τους θαυμαστές της στο εξωτερικό, που οι θαυμαστές της στην Τουρκία έχουν αρχίσει να μένουν πίσω μπροστά σε αυτή την αγάπη. Με τη συνήθεια να παρακολουθεί σίριαλ στην Τουρκία για χρόνια, το κοινό έχει γίνει ειδικός και αξιολογώντας τις σκηνές και τις παραστάσεις, προσεγγίζει τα θέματα με τις εμπειρίες του παρελθόντος. 
Οι λάτρεις των ξένων τηλεοπτικών σειρών, από την άλλη, δείχνουν θετική προσέγγιση με τον θαυμασμό τους για διάσημους ανθρώπους και όχι για έργα, σκηνές και ιστορίες. Ενώ πολλές επικρίσεις έρχονται από θαυμαστές στην Τουρκία για την Demet Özdemir λόγω της σειράς Dünyayla Benim Aramda, βλέπουμε ότι η δεκάρα ενάντια σε αυτές τις κριτικές προέρχεται κυρίως από τους θαυμαστές της ξένης σειράς. Να σημειωθεί επίσης ότι πολλοί δημοφιλείς Τούρκοι ηθοποιοί βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση στα social media.
 
Η κριτική είναι φυσιολογική για τους ντόπιους τηλεθεατές και μπορεί να επικριθεί ο καθένας, βέβαια, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αυτή η κατάσταση είναι υπερβολική. Ωστόσο, για τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς, μπορείτε να δείτε βλέποντας τις αναρτήσεις στα social media ότι τα συναισθήματα ιδιοκτησίας, υποστήριξης και κοινής χρήσης έρχονται στο προσκήνιο περισσότερο από την κριτική. Πρόσφατα, αυτή η κατάσταση εξελίσσεται μέσω του Demet Özdemir. Αν οι εγχώριοι θαυμαστές κάνουν αρνητικά σχόλια για το δράμα και την υποκριτική ερμηνεία, οι ξένοι θαυμαστές προσπαθούν να είναι εξισορροπητικός παράγοντας με θετικά μερίδια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: