Οι Bensu Soral και Akın Akınözü μπήκαν σε κρίσιμη περίοδο στη σειρά Trap!

ΟΙ δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή αυτή τη στιγμή.
pic
22/09/2022 - 11:00

O Akın Akınözü, με την τηλεοπτική σειρά Hercai, έχει ακουστεί από εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές χώρες του κόσμου. Ο Akın Akınözü παρουσίασε τη σημαντικότερη σημαντική ανακάλυψη της καριέρας του με την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Ebru Şahin και την εξάπλωση της σειράς σε μεγάλο βαθμό.

Πολλοί θαυμαστές πίστευαν επίσης ότι αυτό το ντεμπούτο θα συνεχιζόταν σε μελλοντικά έργα. Ωστόσο, αν και ο ηθοποιός εντυπωσιάζει τους θαυμαστές του με τη σειρά του με τίτλο «The Game of My Destiny» (The Game of My Destiny), δεν συνάντησε το ίδιο ενδιαφέρον όπως στη σειρά Hercai.

Από την άλλη, μπορείτε να δείτε ότι ο Bensu Soral βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Η Bensu Soral, που κέρδισε τον θαυμασμό του ευρέος κοινού με τον χαρακτήρα της Melek στην τηλεοπτική σειρά İçerde (Inside), παρουσίασε το πιο σημαντικό ντεμπούτο της καριέρας της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ηθοποιό μετά από αυτό. Η Bensu Soral ήταν στην ατζέντα για μια καλοκαιρινή σειρά 8 επεισοδίων με τίτλο Glass Ceilings (Glass Ceilings), επέστρεψε πρόσφατα στα πλατό της σειράς Trap (Trap) μετά από πολύ καιρό.

Η Eylem Canpolat, η σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Trap», η οποία σύντομα θα συναντηθεί με το κοινό στην οθόνη του TV8. Αν κρίνουμε από τις ιστορίες που έγραψε πριν, η νέα σειρά αναμένεται να είναι μια πολύ συναρπαστική και γεμάτη δράση παραγωγή. Το δίδυμο Akın Akınözü και Bensu Soral προχωρούν επίσης με στόχο να υπογράψουν ένα νέο ντεμπούτο για την καριέρα τους ως συνεργάτες σε αυτή τη σειρά.

Και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη διαδικασία αυτή τη στιγμή. Εάν η σειρά Trap αρέσει και καταφέρει να προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό, θα προσφέρει την αποτελεσματική έξοδο από την καριέρα που αναζητούσαν εδώ και πολύ καιρό και θα αυξήσει τη δημοτικότητά τους. Φυσικά, κάθε νέο έργο φέρνει μια νέα ευκαιρία για εμπειρία και η συνεργασία τους φαίνεται να είναι μια σημαντική διαδικασία για την προώθηση του άλλου ως καριέρας. Βλέπουμε επίσης τον πρωταγωνιστή Talat Bulut στην τηλεοπτική σειρά «Trap», η οποία θα τραβήξει την προσοχή με την αυθεντική ιστορία και το ολοκαίνουργιο αφηγηματικό της στυλ. Επιπλέον, ένα έμπειρο όνομα όπως ο Rıza Kocaoğlu, που έχει αποδείξει τις επιδόσεις του σε προηγούμενες δουλειές του, παίρνει το προβάδισμα στη σειρά. Η γενική ιστορία της σειράς Tuzak, σε σκηνοθεσία Aytaç Çiçek και σενάριο Eylem Canpolat, Ayşenur Şık και Ali Yörükoğlu, έχει ως εξής: Το The Trap είναι η ιστορία ενός άνδρα που έχει ορκιστεί να εκδικηθεί μια πλούσια και ισχυρή οικογένεια που άλλαξε τη μοίρα της οικογένειάς του, καθώς και να εκδικηθεί όλους εκείνους που έκαναν λάθος. Μπροστά στο καταστροφικό σχέδιο εκδίκησης, που έχει λειτουργήσει χρόνια, η έξυπνη και δυνατή κόρη του εχθρού θα μετατραπεί σε γρίφο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: