Καλά νέα από τον İbrahim Çelikkol με τρίτη σεζόν για την σειρά Kuş Uçuşu!

Όσοι περιμένουν νέα από τη σειρά Kuş Uçuşu θα μείνουν πολύ ευχαριστημένοι
pic
20/09/2022 - 11:00
Οι İbrahim Çelikkol, Birce Akalay και Miray Daner είναι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ψηφιακής σειράς Kuş Uçuşu (Bird Flight), που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα του Netflix. Εδώ και καιρό συζητούνταν ότι η σειρά που προβλήθηκε τον Ιούνιο έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλο τον κόσμο και ότι είχε πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης.
 
Η σειρά, που έφερε κοντά τους Birce Akalay και İbrahim Çelikkol μετά από 4 χρόνια, ήταν επίσης μια ωραία έκπληξη για τους θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ξεχάσουν το έργο που ονομάζεται Siyah Beyaz Aşk (Black White Love). Στη σειρά Kuş Uçuşu, όλοι αναρωτιόντουσαν αν θα υπήρχαν άλλες σεζόν μετά την πρώτη σεζόν. Συγκεκριμένα, η Birce Akalay είχε απορρίψει προσφορές από τηλεοπτικές σειρές λόγω της πιθανότητας νέων σεζόν τόσο για αυτή τη σειρά όσο και για το Mezarlık (Νεκροταφείο). Η Birce Akalay δήλωσε επίσης στις συνεντεύξεις της ότι επικεντρώνεται στις σειρές Kuş Uçuşu και Mezarlık (Νεκροταφείο) και περιμένει αυτά τα έργα με κάθε ευκαιρία.
 
Ο İbrahim Çelikkol, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στο καστ στην τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Bir Zamanlar Çukurova (Once Upon a Time Çukurova) και έδειξε την αποτελεσματική του ερμηνεία παίρνοντας μέρος στην τέταρτη σεζόν, συζητήθηκε επίσης με το έργο Kuş Uçuşu. Αφού ο Bir Zamanlar Çukurova έκανε τον τελικό τον Ιούνιο, ο ηθοποιός ξεκουράστηκε και είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον γιο του Ali. Ο ηθοποιός που βρίσκεται στην ατζέντα και με τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Mihre Mutlu, τώρα ετοιμάζεται για τα νέα του έργα. Ανακοινώνοντας ότι θα παίξει σε ταινία, ο İbrahim Çelikkol έδωσε και καλά νέα σε όσους περιμένουν με ανυπομονησία τη σειρά Kuş Uçuşu. Ο ηθοποιός έκανε την εξής δήλωση: «Υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας. Ετοιμάζομαι για νέες δουλειές. Υπάρχει μια ταινία. Μάλλον θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της δεύτερης ή τρίτης σεζόν του Kuş Uçuşu.' Ακόμη και με αυτά τα σύντομα λόγια, ο İbrahim Çelikkol έφερε νερό στις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών. Όσοι περιμένουν νέα από τη σειρά Kuş Uçuşu θα είναι πολύ ευχαριστημένοι που δεν θα γυριστεί μόνο η δεύτερη σεζόν, αλλά και η τρίτη σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: