Ξεχάστε τα προηγούμενα επεισόδια στη σειρά Teşkilat, όλα έχουν αλλάξει

Οι ισορροπίες στην ομάδα θα είναι η αρχή μιας διαφορετικής περιόδου για όλους.
pic
20/09/2022 - 11:00
Η σειρά Teşkilat  που μεταδίδεται στις οθόνες της TRT1 τα βράδια της Κυριακής, θα συναντήσει το κοινό με μεγάλες αλλαγές για την τρίτη νέα σεζόν μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν. Με το τρέιλερ που δημοσίευσε το TRT αποκαλύφθηκε πόσο μεγάλες ήταν αυτές οι αλλαγές.
Καταρχάς, οι θέσεις στην πρωτεύουσα Άγκυρα δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον. Η ομάδα της τηλεοπτικής σειράς θα περάσει την τρίτη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι τοποθεσίες γυρισμάτων και οι προοπτικές της σειράς θα αλλάξουν. Ο Çağlar Ertuğrul, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Teşkilat, από όπου έφυγαν πολλοί ηθοποιοί, δεν είναι πια εκεί. Ωστόσο, σήμανε ότι θα ξεκινούσε μια ακόμη πιο συναρπαστική περίοδος με τον Μουράτ Γιλντιρίμ, ο οποίος τον αντικατέστησε.

Το γεγονός ότι ο Murat Yıldırım και ο Deniz Baysal θα είναι σύντροφοι τη νέα σεζόν ενθουσίασε πολλούς τηλεθεατές. Στην ιστορία, υπάρχουν δεσμοί από το παρελθόν μεταξύ του χαρακτήρα του Ömer και της Zehra. Με άλλα λόγια, θα δείτε τα ίχνη του χαρακτήρα Ömer, τον οποίο υποδύεται ο Murat Yıldırım, να επιστρέφουν στην ιστορία. Το Teşkilat, που παρουσίασε πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τα βράδια της Κυριακής και πέτυχε καλά αποτελέσματα στη βαθμολογία, αντιμετώπισε το πρόβλημα της μείωσης του ενδιαφέροντος του κοινού τις τελευταίες περιόδους της δεύτερης σεζόν. Αυτό το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί με τον ενθουσιασμό τη νέα περίοδο.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς, μια συγκλονιστική προώθηση, η οποία προανήγγειλε ότι η ένταση θα ανέβαινε, συνάντησε το κοινό. Η προώθηση, που περιελάμβανε τις πρώτες εικόνες της νέας σεζόν, εκτιμήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό της σειράς Teşkilat στα social media με τις κοινοποιήσεις που έκαναν οι θαυμαστές. Νέα κάρμα ήρθαν στην ιστορία της σειράς. Η ιστορία έχει αλλάξει εντελώς με νέους παίκτες. Ποιος λοιπόν συμμετείχε στην εκπομπή; Από πολύ επιτυχημένα ονόματα επιλέχθηκαν και οι νέοι ηθοποιοί της σειράς Teşkilat που ενισχύθηκε με νέα ονόματα. Εκτός από τον Murat Yıldırım. Οι Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, Levent Can και Seren Deniz Yalçın, Ebru Nil Aydın, Cansu Tuman και Ergün Metin εμφανίστηκαν στο πλατό ως τα νέα μέλη της σειράς.

Τα γυρίσματα του The Teşkilat συνεχίζονται και η τρίτη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία μετάδοσης από την TRT1. Ενώ γνώριμα πρόσωπα συνεχίζουν τα καθήκοντά τους με πλήρη αφοσίωση, νέοι «ήρωες» προστίθενται στην ομάδα. Βιώνοντας την αρχή μιας διαφορετικής εποχής, η ομάδα του «The Teşkilat» θα παλέψει με τη ζωή της για να ξεπεράσει κάθε είδους δυσκολίες. Τι είδους ιστορία θα συναντήσετε λοιπόν στην τρίτη σεζόν; Η μεταβαλλόμενη ιστορία της σειράς δείχνει επίσης ότι θα προκύψει ένα διαφορετικό περιβάλλον. Ιδού η ιστορία της νέας σεζόν: Το Teşkilat καταστράφηκε ως αποτέλεσμα της επιχείρησης που πραγματοποίησαν οι ανώνυμοι ήρωες της Εθνικής Οργάνωσης Πληροφοριών με κόστος της ζωής τους για τη χώρα τους. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν να ξεκινήσουν οι τρομοκρατικές ενέργειες ξένων υπηρεσιών πληροφοριών κατά της χώρας μας, που χρονολογούνται δεκαετίες πριν. Στα σύνορά μας ξεκινά μια προσπάθεια ίδρυσης ενός δορυφορικού κράτους υπό τον έλεγχο μεγάλων δυνάμεων. Ως αποτέλεσμα αυτών των απειλών για την κυριαρχία μας, η ομάδα μας, που αποτελείται τόσο από οικεία όσο και από νέα πρόσωπα εντός του Teşkilat, αναλαμβάνει δράση για την καταπολέμηση αυτής της δομής. Ο στόχος της ομάδας είναι να αποτρέψει το τρομοκρατικό κράτος που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί, να αποκαλύψει ποιος είναι το ανώτερο μυαλό και τις δυνάμεις πίσω από αυτό και να εξοντώσει τους εξωτερικούς εχθρούς. Εκτός από όλες αυτές τις επεμβάσεις, οι μεταβαλλόμενες ισορροπίες μέσα στην ομάδα και η εμπλοκή νέων ζωών θα είναι η αρχή μιας διαφορετικής περιόδου για όλους αυτούς.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: