ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 26 - video (1)

pic
21/09/2022 - 12:30
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ο Ποϊράζ σοκάρεται όταν διαβάζει το αποχαιρετιστήριο γράμμα της Χαζιράν. Τρέχει πανικόβλητος στο λιμάνι, μήπως και την προλάβει. Μάταια όμως… Η κοπέλα έχει φύγει και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει πού πήγε.
 
 
Πληγωμένος, ο Ποϊράζ σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του. Άλλωστε κι εκείνος ήθελε να φύγει μακριά, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, οι φίλοι του, ο Αλπέρ και η Μελίσα, αποφασίζουν πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να του πουν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Είναι πολλά τα «χτυπήματα» που δέχτηκε μετά τις αποκαλύψεις της μητέρας του για τον βιολογικό του πατέρα.

Η Χαζιράν έχει βρει καταφύγιο στη Σμύρνη, αλλά έχει αποφασίσει να μην πει σε κανέναν πού βρίσκεται. Ούτε καν στην Μπιριτζίκ, που την «κατσαδιάζει» τηλεφωνικά επειδή εξαφανίστηκε χωρίς να της πει κουβέντα. Η Ζεϊνέπ, από την άλλη, αν και της λείπει η κόρη της, χαίρεται που έφυγε από το νησί και εύχεται να μην επιστρέψει ποτέ. Αν και κάποτε λάτρευε τον… θόρυβο της πόλης, η Χαζιράν νιώθει σαν το ψάρι έξω από το νερό! Μάλιστα, όταν συναντά κάποιες σνομπ φίλες της που υποτίθεται πως θα τη βοηθούσαν να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και εκείνες μιλούν απαξιωτικά για το νησί και τους ανθρώπους του, το παίρνει… προσωπικά και τσακώνεται μαζί τους.

Η Χαζιράν πηγαίνει σε μια επαγγελματική συνέντευξη, ωστόσο ο άντρας που την υποδέχεται είναι αγενής και η Χαζιράν φεύγει οργισμένη. Σκέφτεται ότι τελικά δεν θα βρει εύκολα δουλειά στη Σμύρνη. Ταραγμένη, πέφτει πάνω σε έναν άντρα, με αποτέλεσμα να του πέσει στο έδαφος η τούρτα που είχε αγοράσει για την κορούλα του. Η Χαζιράν τον παρακαλεί να του την αντικαταστήσει. Οι δυο τους συστήνονται και μιλούν για ώρα. Ο άντρας συμπαθεί τη Χαζιράν και, καθότι ιδιοκτήτης ενός γνωστού ξενοδοχείου, της προτείνει να... συνεργαστούν. Η Χαζιράν αιφνιδιάζεται, αλλά υπόσχεται να το σκεφτεί. Την ίδια ώρα, ο Ποϊράζ ενημερώνεται ότι το ξενοδοχείο του βραβεύτηκε και η απονομή θα γίνει στη Σμύρνη. Η Νεχίρ πιστεύει πως ο νεαρός θα πάει στην απονομή, το ίδιο και η Χαζιράν, και έτσι θα ξανασμίξουν. Πράγματι ο Ποϊράζ αποφασίζει να πάει στη Σμύρνη…

Η Ιντίλ συγκλονίζεται όταν βλέπει ένα σημάδι από ζώνη αυτοκινήτου στο στήθος του Μπατού και ξεσπάει εναντίον του, γιατί είναι σίγουρη πως εκείνος επιχείρησε να σκοτώσει τον Ποϊράζ χτυπώντας τον με το αμάξι. Ο Μπατού την παρατηρεί αμίλητος και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά του. Η Ιντίλ μαζεύει όση δύναμη της έχει απομείνει και τον… καρφώνει στην αστυνομία. Σύντομα ο νεαρός συλλαμβάνεται. Όταν ο δήμαρχος τον βλέπει, τον χαστουκίζει οργισμένος. Όμως ο Μπατού υπομένει τα πάντα, χωρίς να παραδεχτεί το «έγκλημά» του. Πληγωμένη, η Ιντίλ δεν θέλει να τον ξέρει. Ώσπου την καλούν εκ νέου στο Τμήμα μαζί με τον πατέρα της, καθώς έχει βρεθεί ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Μπατού είναι τελικά αθώος: τράκαρε επιχειρώντας να βάλει… τέλος στη ζωή του! Η Ιντίλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ιντίλ «καρφώνει» τον Μπατού

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ