Τι σειρά Yalı Çapkını, η ιστορία, οι ηθοποιοί και όλες οι λεπτομέρειες!

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Star «Yalı Çapkını» θα είναι στον αέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.
pic
19/09/2022 - 11:30
Όλοι είναι περίεργοι για την ιστορία της σειράς Yalı Çapkını, της οποίας το πρώτο επεισόδιο ανακοινώθηκε στην οθόνη του Star TV την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε επίσης να βρείτε το καστ και άλλες λεπτομέρειες της σειράς στα νέα μας.
 
Με πρωταγωνιστές τους Afra Saraçoğlu και Mert Ramazan Demir, το «Yalı Çapkını», που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες των Star, είναι υποψήφιο για μια από τις πιο επιδραστικές παραγωγές της νέας σεζόν. Υπάρχουν κορυφαίοι ηθοποιοί όπως ο Şerif Sezer και ο Çetin Tekindor στη σειρά. Τα γυρίσματα της σειράς που ξεκίνησαν με καλό επιτελείο ξεκίνησαν στο Γκαζιαντέπ.

Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncayrakünce, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncayrenz, Buncay. Υπάρχει ένα μεγάλο καστ ηθοποιών στη σειρά Yalı Çapkını. Η Burcu Alptekin κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη της σειράς, παραγωγής OGM Pictures. Ο Mehmet Barış Günger γράφει το σενάριο του Yalı Çapkını. 
Η σειρά, η οποία προέρχεται από το βιβλίο με το όνομα Yalı Çakını, του οποίου η ιστορία ανήκει στην Gülseren Budaıcıoğlu, αφηγείται τις εμπειρίες της οικογένειας Korhan από το Gaziantep.

Η σειρά, γνωστή και ως το δράμα μιας νεαρής κοπέλας που αναγκάζεται να παντρευτεί, έχει μια βαριά δραματική ιστορία. Η ιστορία της σειράς έχει ως εξής: Τα γεγονότα ξεκινούν όταν ο Halis Ağa (Çetin Tekindor), ο στυλοβάτης της πλούσιας οικογένειας Korhan, αποφασίζει να παντρευτεί τον εγγονό του Ferit (Mert Ramazan Demir), ο οποίος μεγάλωσε με ένα μωρό τριαντάφυλλο και φημίζεται για την ακολασία του. Η Ferit πηγαίνει στο Antep με την οικογένεια Korhan για να βρει μια κατάλληλη μέλλουσα νύφη. Η διασταύρωση των μονοπατιών τους με τη Seyran (Afra Saraçoğlu) στο Antep είναι η αρχή μιας νέας ιστορίας. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Star «Yalı Çapkını» θα είναι στο Star την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με το πρώτο της επεισόδιο!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: