Σε σκάνδαλο με τη Nilperi Şahinkaya ο Burak Deniz

Ο Μπουράκ Ντενίζ, όντας σε κατάσταση μέθης, έκανε φασαρία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Sheraton στα Άδανα.
pic
19/09/2022 - 11:00
Τα δυσάρεστα νέα για τους θαυμαστές του Μπουράκ Ντενίζ. Ο ηθοποιός έκανε ένα άσχημο σκάνδαλο σε ένα σικ ξενοδοχείο στα Άδανα, όπου διέμεινε στα γυρίσματα της σειράς Şahmeran. Τι συνέβη?
Συγκλονιστική είδηση ​​έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή δημοσιογράφος Μπίρσεν Αλτούντας ότι ο Μπουράκ Ντενίζ, όντας σε κατάσταση ακραίας μέθης, έκανε φασαρία στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Sheraton στα Άδανα, όπου διέμενε. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κάνει γυρίσματα στη δεύτερη σεζόν της σειράς Şahmeran του Netflix, η οποία γυρίζεται στα Άδανα.

Όπως αποδείχθηκε, ο Burak επέστρεψε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ και κάθισε σε ένα τραπέζι όπου η Nilperi Şahinkaya και ο φίλος της Emre Yusufi, που είχαν φτάσει στα Άδανα για το φεστιβάλ Golden Cocoon, δειπνούσαν. Η Nilperi και ο Burak δεν γνωρίζονταν από πριν, οπότε δεν είναι απολύτως σαφές γιατί αποφάσισε να μιλήσει με την ηθοποιό. Είναι ξεκάθαρο μόνο ότι η συζήτηση δεν ευοδώθηκε, η νεαρή γυναίκα προσβλήθηκε, προσπάθησε να φύγει και έλαβε ένα ρεύμα κακοποίησης που την απευθυνόταν. Παρενέβη ο φίλος της, ακολούθησε λεκτικός καυγάς, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καταλήξει σε καυγά. Ο Μπουράκ έψαχνε ξεκάθαρα για ένα σκάνδαλο, ουρλιάζοντας: «Θα με χτυπήσεις; Χτύπα με!'

Ευτυχώς, υπήρχαν φίλοι εκεί κοντά που ησύχασαν τον ακατάστατο καβγατζή και τον έβγαλαν έξω από το εστιατόριο. Ο Εμρέ Γιουσούφι ζήτησε υλικό ασφαλείας του ξενοδοχείου από τις κάμερες παρακολούθησης. Αργότερα, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι η Nilperi Şahinkaya υπέβαλε αίτηση στην εισαγγελία κατά του Burak Deniz.

Το πρακτορείο του Μπουράκ Ντενίζ δημοσίευσε μια επίσημη συγγνώμη από τον ηθοποιό. Μετανιώνει για το σκάνδαλο, αλλά σημειώνει ότι ο Τύπος αναφέρει ότι οι βρώμικες προσβολές που έχει κάνει στη Νιλπέρη είναι αναληθείς. Με τη σειρά του, ο φίλος της Nilperi, Emre Yusufi, επιμένει ότι ο Burak ήταν πολύ μεθυσμένος, πλησίασε το τραπέζι τους τέσσερις φορές, βρίζοντας βρώμικα και όταν αποφάσισαν να φύγουν, τσακώθηκαν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: