MELEK

ΜΕΛΕΚ 31 - περίληψη

Ο Αλπάι συνεχίζει τον πόλεμο στην Μελέκ.
pic
31/08/2022 - 10:00
 
Η Μελέκ είναι πια αντιμέτωπη με όλους, ενώ το μένος του πρώην συζύγου της δεν λέει να κοπάσει. Τώρα, σχεδιάζει να αγοράζει με τον Κενάν το εργαστήριο του Χαφίζ και παράλληλα ετοιμάζονται να αρραβωνιάσουν την Ντεφνέ με τον Αντνάν… Η Φουντά κάνει φασαρία στον Αλπάι. «Μακάρι όσο ασχολείσαι με τη ζωή της Μελέκ, να ασχολιόσουν με τη δική μας. Αν δεν ήταν τα παιδιά, θα σε είχα πετάξει έξω!», του ξεκαθαρίζει.

Ο Μιτχάτ ανοίγει την καρδιά του στη Μελέκ και της λέει για τη φασαρία που του έκανε η θεία τους για τη Σεϊράν. Εκείνη, που έχει καταλάβει ότι ο αδελφός της αγαπάει πραγματικά αυτή την κοπέλα, τον συμβουλεύει να στηρίξει τη σχέση τους. Η Φουντά κάνει πράξη την απειλή της και το επόμενο πρωί ο Αλπάι τη βλέπει να ετοιμάζει βαλίτσες. Όπως τον ενημερώνει, θα μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι να γίνει ο γάμος τους, γεγονός που σημαίνει πως όλες οι ευθύνες των παιδιών πέφτουν πια πάνω του. Την ίδια ώρα, η Μελέκ αποφασίζει να πάει στο πατρικό της και να μιλήσει στον πατέρα της. Η θεία της είναι η πρώτη που της βάζει τις φωνές, ενώ η Καντριγέ βρίσκει την ευκαιρία να εκτοξεύσει και πάλι τις προσβολές της. «Εξαιτίας σου ο μπαμπάς είναι με τα μούτρα στο πάτωμα!», της λέει ειρωνικά. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο πατέρας της και για πρώτη φορά δίνει δίκιο στη νύφη του. Μάταια, η Μελέκ προσπαθεί να του εξηγήσει. «Δεν έχω πια να πω ούτε μια λέξη μαζί σου! Ούτε σε αυτό το σπίτι έχεις θέση πλέον», της λέει φανερά θυμωμένος. Λόγω της έντασης, αρχίζει να μην αισθάνεται καλά και όλοι πανικοβάλλονται. Ο Μιτχάτ ειδοποιεί αμέσως τη Σεϊράν και τον Ομέρ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Η Νεφισέ βέβαια, όταν βλέπει την αγαπημένη του ανιψιού της, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της.

Ο ανιψιός του Χαφίζ πηγαίνει στο μαγαζί του Τζουμαλί. Εκείνος δεν είναι εκεί κι έτσι βρίσκουν την ευκαιρία ο Αλπάι και ο Κενάν να τον προσεγγίσουν. Μαθαίνουν ότι πουλάει το εργαστήριο κι αποφασίζουν να το πάρουν αυτοί. Παράλληλα, η Ζουμρούτ πηγαίνει στον Χαλίλ για να μιλήσουν. Εκείνος της εξηγεί πως όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη συμπεριφορά τη δική της και του πατέρα του. Της δηλώνει, μάλιστα, πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Εκείνη, που κατά βάθος ξέρει ότι ο γιος της έχει δίκιο, γίνεται έξαλλη για πρώτη φορά με τον άντρα της και του λέει κατάμουτρα ότι λόγω του εγωισμού του έχασαν το γιο τους. Η Ντεφνέ, από την άλλη, πηγαίνει στη μητέρα της και της κάνει φασαρία. Την κατηγορεί ότι είχε σχέση με τον Χαλίλ, ενώ στην ίδια δεν επιτρέπει να είναι με τον Ομέρ. Η Μελέκ προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κάνει λάθος, αλλά η κόρη της δεν ακούει κουβέντα. Για να την πληγώσει μάλιστα, της λέει ότι έχει κάνει σχέση με τον Αντνάν, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι τη συζήτησή τους ακούει ο Ομέρ. Την ίδια στιγμή, ο Αντνάν παραδέχεται στον πατέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Ντεφνέ κι εκείνος του ανακοινώνει ότι το βράδυ θα πάνε να τη ζητήσουν από τον πατέρα της.

Ο Κενάν ανακοινώνει στον Αλπάι ότι το βράδυ θα πάνε να ζητήσουν την κόρη του, ενώ η Ουνζιλέ παραδέχεται στη μητέρα της ότι είναι ερωτευμένη με τον Μιτχάτ κι εκείνη την απειλεί ότι θα τη στείλει στη θεία της στο χωριό. Πάνω στο θυμό της, εκείνη πηγαίνει στη Σεϊράν και της λέει ότι η οικογένεια του Μιτχάτ δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ τη σχέση τους. «Όποιος αγαπά, πρέπει να ξέρει να κάνει πίσω», τη συμβουλεύει τάχα φιλικά. Παράλληλα, ο Τζουμαλί ακούει τον Κενάν να μιλάει με τον ανιψιό του Χαφίζ, καταλαβαίνει τι «μαγειρεύουν» κι αποφασίζει να αναλάβει δράση. Πηγαίνει στον Σεγίτ Αλί, του λέει ότι ο Αλπάι με το φίλο του ετοιμάζονται να αγοράσουν το εργαστήριο του Χαφίζ κι αποφασίζουν να το πάρουν αυτοί. Στο μεταξύ, η Σεϊράν πηγαίνει να πάρει την κόρη της από το σχολείο και την ενημερώνουν ότι την έχει ήδη πάρει ο πρώην άντρας της. Την πιάνει πανικός, καθώς εκείνος το έχει σκάσει από τη φυλακή και είναι καταζητούμενος. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται στο φαρμακείο με τη μικρή και την αναγκάζει να πάνε όλοι μαζί για φαγητό. Την ώρα που φεύγουν, τους βλέπει ο Μιτχάτ. Η Καντριγέ πηγαίνει στο μαγαζί με τον Μαχμούτ κι εκείνος της κάνει φασαρία για τη συμπεριφορά της. Θέλοντας να τον εκβιάσει, του λέει πως αν είναι τόσο αγανακτισμένος μαζί της καλύτερα θα ήταν να πάρουν διαζύγιο, αλλά η απάντηση που λαμβάνει δεν είναι αυτή που περίμενε. «Κάνε ό,τι νομίζεις» της απαντά εκείνος.


Ο Κερέμ κρυφακούει τη συζήτηση της Φουντά με τον Αλπάι και μαθαίνει ότι ετοιμάζονται να αρραβωνιαστούν την Ντεφνέ με τον Αντνάν. Χωρίς δεύτερη σκέψη ειδοποιεί την αδελφή του. Στο μεταξύ, ο Σεγίτ Αλί και ο Τζουμαλί φτάνουν στο εργαστήριο και ενημερώνουν τη Μελέκ και τον Χαλίλ ότι σκοπεύουν να το αγοράσουν εκείνο. Τους βάζουν όμως έναν όρο, να μη δουλεύει εκεί η Μελέκ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO