ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 50 - περίληψη

Η Εξιλέωση Σινάν & Ζεινέπ ευτυχισμένοι με… έξι παιδιά!
pic
31/08/2022 - 10:00
 
 
Μπορεί να πέρασαν πολλές δοκιμασίες, το φινάλε όμως βρίσκει τη Ζεϊνέπ με τον Σινάν ευτυχισμένους μαζί. Εκείνη φέρνει στον κόσμο το γιο τους, ενώ στην οικογένειά τους προστίθενται δύο ακόμη παιδιά, οι κόρες της Αρζού και της Μελτέμ...

Ο Αχμέτ καταφέρνει να ξεφύγει από τον Σινάν και τον Εμρέ, τα παιδιά όμως είναι τρομοκρατημένα. «Μας χρησιμοποίησες, δεν πρόκειται να σε συγχωρήσω ποτέ», του φωνάζει ο Τζαν. Η Αρζού του προτείνει να τα αφήσουν εκεί και να γυρίσουν μόνα τους σπίτι, κι εκείνος δέχεται. Καθώς ο Αχμέτ τα βοηθά να περάσουν το μονοπάτι που οδηγεί στο κεντρικό δρόμο, εκείνη παίρνει το αυτοκίνητο κι εξαφανίζεται…

Ο Αχμέτ επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τα παιδιά και λέει τα νέα στη Ζεϊνέπ. Λίγο αργότερα, φτάνει εκεί και ο Σινάν και μόλις τον βλέπει ειδοποιεί την αστυνομία και συλλαμβάνεται. Έτσι, περνά την πρώτη νύχτα του γάμου στο κρατητήριο μαζί με τη Σουλέ, που είναι επίσης κρατούμενη. Παράλληλα, η Μουνεβέρ συναντιέται με τον Καντίρ, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι το γεύμα με εκείνη τη γυναίκα ήταν κόλπο που σκαρφίστηκε για να την κάνει να ζηλέψει. Οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται και πάλι κοντά. Αντίθετα, ο Αλπ είναι πολύ απογοητευμένος από τη Μελτέμ, ενώ εκείνη έχει εγκατασταθεί πια στο σπίτι του Αχμέτ. Οι μέρες περνούν, η Αρζού είναι εξαφανισμένη, ο Σινάν φεύγει για μια νέα αποστολή στη Βαγδάτη, ενώ η Ζεϊνέπ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος!

Η Αρζού χτυπά την πόρτα της Ζεϊνέπ. Είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ την έχουν πιάσει οι πόνοι της γέννας. Η Ζεϊνέπ της προτείνει να καλέσουν ασθενοφόρο, αλλά εκείνη αρνείται. Έτσι, τη βοηθά να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η Αρζού παίρνει στην αγκαλιά της την κόρη της. «Δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε κανέναν άλλο αυτό το παιδί, πέρα από εσένα» της λέει και, αφού της ζητά συγγνώμη για όσα της έκανε, αφήνει την τελευταία της πνοή. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Αχμέτ μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει. Η μέρα της δίκης φτάνει, η Μελτέμ καταλήγει στη φυλακή, ενώ την ανατροφή και του δικού της παιδιού αναλαμβάνει η Ζεϊνέπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Η αποστολή του Σινάν έχει μια απρόσμενη κατάληξη που βάζει σε μεγάλες περιπέτειες την οικογένειά του. Τελικά, επιστρέφει σώος και αβλαβής και μαθαίνει ότι θα γίνει μπαμπάς. Λίγους μήνες μετά, η Ζεϊνέπ φέρνει στον κόσμο το γιο τους. Ένα μεγάλο τραπέζι έχει στηθεί στο κτήμα για να γιορτάσουν τα ευχάριστα μαζί με τους φίλους τους. Οι δυο τους επιτέλους είναι μαζί κι ευτυχισμένοι, παρόλο που με έξι παιδιά στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη τρέλα!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO