HERCAI

HERCAI 86 - περίληψη

O Τζιχάν φτάνει στο πηγάδι και σημαδεύει thn Αζιζέ.
pic
31/08/2022 - 10:00
 
Ο Νασούχ σώζει την Αζιζέ/Αϊσέ από τον Τζιχάν, ενώ Μιράν και Φιράτ στήνουν σιγά σιγά παγίδα στη Φισούν. Ο Χαζάρ αντικρίζει ολοζώντανη την Ντιλσάχ… Όλοι είναι μαζεμένοι στο αρχοντικό των Σάντογλου και αγωνιούν για την τύχη του Μιράν, που εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Μόνο ο Τζιχάν και η γυναίκα του δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα...
 
 
Η Ρεϊγιάν τα βάζει με τον θείο της, χωρίς καν να ξέρει την πραγματική του ανάμιξη στην περιπέτεια του συζύγου της... Μέσα στην αναστάτωση, ο Χαζάρ ρωτά τη Ζεχρά πού ήταν την ώρα που η Ρεϊγιάν τη χρειαζόταν δίπλα της και εκείνη του λέει ψέματα ότι είχε πάει μέχρι τη μαία για να τη ρωτήσει κάτι... Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Μιράν και βλέπει τον Τζιχάν να φωνάζει στη γυναίκα του. Τον σταματάει και του λέει με οργή να μην της ξαναμιλήσει έτσι.

Συγκρατείται όμως και δεν λέει τίποτε άλλο. Ξέρει πια πολύ καλά πως αυτός κρύβεται πίσω από τη σκηνοθετημένη σύλληψή του από τους ψεύτικους αστυνομικούς, όμως δεν θέλει να πει κουβέντα πριν να ερευνήσει μαζί με τον Φιράτ τις σχέσεις του με τη Φισούν... Ξέρει πως η Φισούν είναι εχθρός της Αζιζέ και πιστεύει πως αυτή θα τον οδηγήσει στη γιαγιά του. Δεν πιστεύει ότι η δική του «εξαφάνιση» και η «εξαφάνιση» της Αζιζέ έγιναν τυχαία την ίδια στιγμή... Επίσης, ο Μιράν πιστεύει ότι αν ήθελαν να τον σκοτώσουν, θα το είχαν κάνει… Κάποιο σκοπό είχαν οι επίδοξοι απαγωγείς του… Ο Τζιχάν βλέποντας ότι ο Νασούχ και ο Χαζάρ στηρίζουν τον Μιράν, ζητά από την οικογένειά του να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν. Όμως ούτε η γυναίκα του ούτε ο γιος του συμφωνούν και τότε εκείνος... φεύγει μόνος του! Χωρίς φυσικά να πει σε κανένα πού πάει, βρίσκει καταφύγιο στο ξενοδοχείο της... συμπεθέρας του, της Φισούν, της μόνης γυναίκας που δείχνει να τον καταλαβαίνει. Ο έμπιστός του, ο Χαλίφ, του τηλεφωνεί και του λέει το προφανές: ότι έχασαν τον Μιράν. Όμως έχουν το όπλο του! Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία, αφού το μίσος του Τζιχάν είναι τόσο, που σκοπεύει να δολοφονήσει εν ψυχρώ την Αζιζέ και να ενοχοποιήσει τον Μιράν. Μόνο που ο Νασούχ ακούει το τηλεφώνημα του γιου του και τον ακολουθεί.

Η Εσμά μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τη Ζεϊνέπ, που τηλεφωνεί στον Φιράτ και τον ενημερώνει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η μητέρα του. Εκείνος σπεύδει στο νοσοκομείο και όταν φτάνει, η Ζεϊνέπ τον ενημερώνει ότι η μητέρα του διέφυγε τον κίνδυνο. Οι γιατροί πρόλαβαν και της έκαναν πλύση στομάχου και τώρα αναρρώνει στο δωμάτιό της. Ο Φιράτ είναι στο πλευρό της μητέρας του όταν εκείνη ανοίγει τα μάτια της και της ζητά συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε... Επίσης, ζητά συγγνώμη και από τη Ζεϊνέπ, που της μίλησε άσχημα και της ζήτησε να μην ανακατεύεται στη ζωή του. Ο Μαχμούτ επισκέπτεται τη Φισούν και την ενημερώνει πως η Ρεϊγιάν έχασε το ένα μωρό καθώς κυοφορούσε δίδυμα, όμως το άλλο άντεξε. Της λέει ακόμη πως δεν σκοπεύει να φύγει αν πρώτα δεν βρει και τιμωρήσει αυτόν που ευθύνεται για το κακό που βρήκε την κόρη του. Εκείνη, όταν ο Μαχμούτ φεύγει, δίνει εντολή στους άντρες της να τον ακολουθήσουν, γιατί πιστεύει πως αυτός έχει την Ντιλσάχ. «Αν χρειαστεί, πυροβολήστε όποιον συναντήσει… Αρκεί να μου τη φέρετε εδώ» τους λέει.

Ο Τζιχάν φτάνει στο πηγάδι όπου βρίσκεται η Αζιζέ και τη σημαδεύει, ενημερώνοντάς τη ότι τελικά θα πεθάνει από το όπλο του εγγονού της, του Μιράν. Ο Νασούχ όμως τον προλαβαίνει και του ζητάει να σταματήσει, γιατί δεν είναι δολοφόνος. «Και πού ξέρεις τι είμαι; Νοιάστηκες ποτέ για μένα;» τον ρωτάει εκείνος με παράπονο και του θυμίζει πως η μητέρα του «έφυγε» με την πικρία ότι ποτέ δεν την αγάπησε, δεν της φέρθηκε τρυφερά, γιατί πάντα είχε στην καρδιά του την Αϊσέ… Ο Νασούχ τού λέει ότι η μητέρα του, η Ναζλί, πάντα ήξερε ότι αγαπούσε την Αϊσέ, αλλά δέχτηκε να τον παντρευτεί. Του λέει ότι αν σκοτώσει την Αϊσέ, θα σκοτώσει και τον ίδιο. Ακόμα κι αν δεν το κάνει εκείνος, θα αυτοκτονήσει ο ίδιος δίπλα της. Ο Τζιχάν φεύγει απογοητευμένος και ο Νασούχ παίρνει την Αζιζέ/Αϊσέ και την πηγαίνει στο σπίτι του αγροκτήματος για να φροντίσει τα τραύματά της… «Πονούσα για τον χαμό του παιδιού μου και έκανα πολλά… δεν ήξερα…» του λέει η Αζιζέ/Αϊσέ κάνοντας την αυτοκριτική της. «Κι εγώ έκανα πολλά λάθη… Εσύ έχεις να σμίξεις ξανά με τον Χαζάρ και εγώ με τον Τζιχάν» της απαντά ο Νασούχ.

Ο Φιράτ πηγαίνει στη Φισούν και τη ρωτά πού έχει την Αζιζέ. Εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, όμως ο Φιράτ την πιέζει. «Δώσ’ τη μου και εγώ θα σου μεταβιβάσω την περιουσία των Ασλάνμπεϊ». Εκείνη του ζητά λίγο χρόνο και του λέει να περιμένει, γιατί έχει έναν τρόπο να την εντοπίσει. Η Ζεχρά κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Χαζάρ για την… πεθαμένη Ντιλσάχ και εκείνος τη ρωτά τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Μαχφούζ. Μαλώνουν άσχημα και ο Χαζάρ πηγαίνει στην καλύβα της Ρεϊγιάν και του Μιράν για να ηρεμήσει. Ο Μαχφούζ… παίρνει την Ντιλσάχ από εκεί που την έκρυβε για να την πάει στον Χαζάρ, αφού δεν σκοπεύει να κάνει ό,τι του είπε η Ζεχρά. Όμως οι άντρες της Φισούν καραδοκούν και καταφέρνουν να την αρπάξουν, πληγώνοντάς τον άσχημα… Η Φισούν τηλεφωνεί στον Νασούχ και ζητά να μιλήσει με την Αζιζέ. Της λέει πού να πάει για να δει την Ντιλσάχ και εκείνη σοκάρεται, αφού δεν ήξερε ότι η νύφη της ζει. Δεν λέει τίποτα στον Νασούχ και φεύγει… Στη συνέχεια η Φισούν τηλεφωνεί στον Μιράν, όμως το κινητό το σηκώνει ο Χαζάρ και ακούει τη Φισούν να λέει: «Μιράν, θα σου αποδείξω ότι δεν είμαι εχθρός σου. Έλα στον δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι..». Ο Χαζάρ δεν λέει τίποτα στον γιο του και φεύγει για το σημείο που υπέδειξε η Φισούν κα τότε έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Ντιλσάχ!

Η Γκιονούλ πηγαίνει στο αρχοντικό των Ασλάνμπεϊ για να συλλυπηθεί τη Ρεϊγιάν, όμως ο Αζάτ τη βλέπει και τη διώχνει με άσχημο τρόπο. Τότε όμως μαθαίνει από τη Γιαρέν πως η Γκιονούλ έχει αλλάξει. Του περιγράφει ότι την άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει στη μητέρα της πως θα κάνει ό,τι συμφώνησαν, δεν θα επιτρέψει στη Φισούν να γίνει η νέα Αζιζέ, αλλά μετά θα ανοίξει τα φτερά της και θα φύγει από εκεί μέσα. Αντιλαμβανόμενος ότι την έκρινε λάθος, τρέχει να τη βρει και να της ζητήσει συγγνώμη. Όταν τη βρίσκει, εκείνη δεν θέλει να του μιλήσει και του γυρίζει την πλάτη, όμως ο Αζάτ επιμένει, την αρπάζει και τη γυρίζει ώστε να τον κοιτάει. Τα πρόσωπά τους έρχονται σε απόσταση… φιλιού, όμως απομακρύνονται αμέσως, αφού και οι δύο ξέρουν ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει ανάμεσά τους… Ή μήπως όχι;

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO