ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 49 - video (6)

pic
29/08/2022 - 12:30
 
Ο Αχμέτ βγαίνει από το χειρουργείο και, παρά τις αντιρρήσεις της Ζεϊνέπ και του γιου του, αποφασίζει να παντρευτεί την Αρζού. Μόνο που ο Σινάν και ο Εμρέ τους παρακολουθούν κι έτσι, αμέσως μετά το γάμο, ξεκινά μια επεισοδιακή καταδίωξη…

Η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Αχμέτ, έστω κι αν αυτό θα της στερήσει την ελευθερία. Την ίδια στιγμή, εκείνος ανακοινώνει στη Ζεϊνέπ ότι θα παντρευτεί πάση θυσία, κάνοντάς την έξαλλη.

Η Μουνεβέρ ανακοινώνει στον Κιράτς ότι σταματά η συνεργασία τους και η Μελτέμ αντιδρά. «Μπορεί να τον προσέλαβες εσύ, αλλά εγώ τον πληρώνω», της λέει και δίνει τη λύση. Αν δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, να φύγει εκείνη από τον παιδικό σταθμό. Η Μουνεβέρ φεύγει απογοητευμένη, αφού πρώτα της φέρνει τη σαλάτα στο κεφάλι! Η Αρζού πηγαίνει, τελικά, στο νοσοκομείο για να δει τον Αχμέτ. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι μόλις γίνει το χειρουργείο και βγει, θα γίνει ο γάμος τους. Η Ζεϊνέπ, που τους βλέπει, καταλαβαίνει ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της κι έτσι τους καλύπτει από τον Σινάν, ο οποίος παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Παράλληλα, οι δυο τους αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τις γκρίνιες και τους καβγάδες και τα ξαναβρίσκουν. Πριν προλάβουν, όμως, να χαρούν, η Σεράπ τους ειδοποιεί ότι ο Τζαν δεν επέστρεψε από το σχολείο. Ο Σινάν αναλαμβάνει αμέσως δράση και λίγο αργότερα βρίσκουν το γιο της που είχε πέσει θύμα ληστείας.

Ο Σινάν επιστρέφει στο κτήμα και περνά όμορφες στιγμές με τη Ζεϊνέπ και τα παιδιά. Επίσης, το χειρουργείο του Αχμέτ πηγαίνει καλά και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Τα παιδιά τής ζητούν να μείνει μαζί τους ο πατέρας τους μέχρι να αναρρώσει για να μην είναι μόνος στο σπίτι του. Εκείνη διστάζει λόγω του Σινάν, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη εκείνος δέχεται. Παράλληλα, η Μουνεβέρ πηγαίνει με το ζόρι τον Εμρέ στη Φούλια, τους κλειδώνει στο σπίτι και τους προειδοποιεί πως δεν θα βγουν από εκεί αν πρώτα δεν τα βρουν. Το κόλπο πιάνει και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί κι αγαπημένο. Η μέρα του γάμου του Αχμέτ με την Αρζού φτάνει κι εκείνος κάνει το λάθος να πάρει κρυφά μαζί του τα παιδιά. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Σινάν και ο Εμρέ τους παρακολουθούν κι έτσι μετά την τελετή ξεκινά η καταδίωξή τους.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Ζεϊνέπ, καθώς οι ελεγκτές που έχουν πάει στον παιδικό σταθμό βρίσκουν ποντίκια και του βάζουν λουκέτο. Πρόκειται βέβαια για δουλειά της Μελτέμ, η οποία φροντίζει να πάρει όλους τους πελάτες στον καινούργιο σταθμό που έχει ανοίξει κρυφά. Ο Αλπάι και η Ζεϊνέπ ανακαλύπτουν την απάτη της και την απειλούν ότι θα την κυνηγήσουν δικαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Ζεϊνέπ, καθώς οι ελεγκτές που έχουν πάει στον παιδικό σταθμό βρίσκουν ποντίκια και του βάζουν λουκέτο. Πρόκειται βέβαια για δουλειά της Μελτέμ, η οποία φροντίζει να πάρει όλους τους πελάτες στον καινούργιο σταθμό που έχει ανοίξει κρυφά.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Ζεϊνέπ, καθώς οι ελεγκτές που έχουν πάει στον παιδικό σταθμό βρίσκουν ποντίκια και του βάζουν λουκέτο. Πρόκειται βέβαια για δουλειά της Μελτέμ, η οποία φροντίζει να πάρει όλους τους πελάτες στον καινούργιο σταθμό που έχει ανοίξει κρυφά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ