ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 48 - περίληψη

Οι διακοπές για τον Αχμέτ και τα παιδιά έχουν άσχημη κατάληξη.
pic
17/08/2022 - 10:00
 
Οι διακοπές για τον Αχμέτ και τα παιδιά έχουν άσχημη κατάληξη, αφού εκείνος παθαίνει έμφραγμα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Σινάν για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο πλευρό της Ζεϊνέπ, παρ’ όλα αυτά, οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν ψυχρές.
 
Ο Αχμέτ και τα παιδιά φτάνουν σε ένα καταπληκτικό κάμπινγκ δίπλα στη θάλασσα. Εκείνος έχει βάλει στόχο, παράλληλα με τις διακοπές, να τους εκπαιδεύσει να μάθουν να φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους, κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Η Ντενίζ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Κιράτς κι έτσι αποφασίζει να πάει στον παιδικό σταθμό να τον δει. Εκείνος, όμως, έχει αρχίσει να ρίχνει τα πλοκάμια του και στη Μελτέμ. Η Φούλια αποφασίζει να πάει να μιλήσει στον Εμρέ και να του πει ότι είναι έγκυος. Όταν φτάνει στο σπίτι του Σινάν, εκείνος είναι τύφλα στο μεθύσι και οι δυο τους καταλήγουν να τσακώνονται και πάλι. Η Μουνεβέρ, που έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στον Κιράτς και την Ντενίζ, πηγαίνει στο σπίτι της για να της μιλήσει. Εκείνη λείπει κι έτσι την υποδέχεται ο Καντίρ. Η κουβέντα δεν αργεί φυσικά να φτάσει στο διαζύγιο, απειλώντας τον πως θα του πάρει ό,τι έχει και δεν έχει, αλλά εκείνος δεν δείχνει να πτοείται. «Ούτε σακούλα σκουπιδιών δεν πρόκειται να μου πάρεις», τη διαβεβαιώνει και της αποκαλύπτει τον άσο που κρύβει στο μανίκι του…

Η Φούλια αποκαλύπτει στην Ντενίζ ότι είναι έγκυος κι εκείνη πηγαίνει και το λέει στον Εμρέ. Μετανιωμένος εκείνος, πηγαίνει να της μιλήσει, μόνο που τώρα τον διώχνει αυτή. Στο κάμπινγκ ο Τζαν ανοίγει στον πατέρα του την κουβέντα για την Αρζού και οι δυο τους καταλήγουν να καβγαδίζουν άσχημα. Ξαφνικά, ο Αχμέτ σωριάζεται στο έδαφος και δείχνει να μην έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Τα παιδιά πανικοβάλλονται, αφού δεν έχουν ούτε σήμα στο κινητό. Ο Τζαν καταφέρνει να ειδοποιήσει ασθενοφόρο και λίγο αργότερα βρίσκονται όλοι στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ, που τους ψάχνει και δεν μπορεί να τους βρει, ζητά τη βοήθεια του Σινάν. Εκείνος μαθαίνει πρώτος τι έχει συμβεί και τρέχει δίπλα στα παιδιά.

Ο Αχμέτ μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη για να χειρουργηθεί στην καρδιά. Ο Σινάν βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Ζεϊνέπ που είναι συγκλονισμένη. Σύντομα όμως, αρχίζει και πάλι η γκρίνια. Όλα δείχνουν ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει πια κοινό σημείο επαφής. Στο μεταξύ, η Αρζού μαθαίνει τι έχει συμβεί και αποφασίζει να τα ρισκάρει όλα και να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Αχμέτ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO