HERCAI

HERCAI 81 - περίληψη

H Ρεϊγιάν μαθαίνει πως ο Μαχφούζ είναι ο πατέρας της.
pic
27/07/2022 - 10:00
O Χαζάρ λέει στη Ρεϊγιάν ότι βιολογικός της πατέρας είναι ο Μαχφούζ. Η Αζιζέ λέει στην Εσμά ότι μπορεί πια να αποκαλύψει στον Φιράτ την αλήθεια: πως είναι ένας Ασλάνμπεϊ.

O Μιράν βλέπει το αυτοκίνητο του Χαζάρ παρατημένο στη μέση του δρόμου, όπως και το αυτοκίνητο του Μαχμούτ, που το αναγνωρίζει εύκολα, αφού πρόκειται για το πρωτοπαλίκαρο της Αζιζέ, ενώ βλέπει και ένα όπλο πεσμένο κάτω… Δεν του αρέσει καθόλου το σκηνικό, όμως ευτυχώς βλέπει να πλησιάζει ο Χαζάρ… Δείχνει ταλαιπωρημένος, αλλά τουλάχιστον είναι καλά στην υγεία του. Αυτό τον ηρεμεί λίγο, όμως τον ρωτά: «Τι πάθατε, κύριε Χαζάρ;». «Και τι σε νοιάζει εσένα τι έπαθα;» του απαντά εκείνος εκνευρισμένος. «Τι σου είμαι; Δεν είμαι καν ο βιολογικός πατέρας της γυναίκας σου! Και σταμάτα επιτέλους να με λες “κύριε Χαζάρ”! Είμαι ο πατέρας σου! Ναι, έκανα ένα λάθος. Δεν έψαξα ποτέ να βρω τη μητέρα σου. Πίστεψα όσα μου είπαν. Αλλά δεν την έβγαλα ποτέ από την καρδιά μου. Και αφού ρωτάς, μάθε ότι η Αζιζέ πήγε να με κάψει και μετά η ίδια με έσωσε και μάλιστα καίγοντας τα χέρια της! Και τώρα μου λέει ότι η εκδίκηση τέλειωσε…» του λέει και φεύγει…

Ο Μιράν τηλεφωνεί στη Ρεϊγιάν για να την καθησυχάσει πως βρήκε τον πατέρα της και είναι μια χαρά και της λέει ότι θα πάει από την Γκιονούλ για να τη συλλυπηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Όμως πηγαίνει να βρει την Αζιζέ. Βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τα καμένα χέρια της, αλλά και την αλλαγή στο πρόσωπό της... Έχει γλυκάνει, φαίνεται πιο ήρεμη. Του λέει ότι τέλειωσε η εκδίκηση, όμως αυτός ακόμα δεν μπορεί να την πιστέψει… «Και αυτό επειδή απλώς ο Ασλάν είναι νεκρός; Με κοροϊδεύεις; Περίμενες τόσα χρόνια να κάνει κόρη ο Χαζάρ, να μεγαλώσει… και τώρα τα παρατάς;» τη ρωτάει, ενώ παθαίνει και δεύτερο σοκ όταν η Αζιζέ ζητά από την Εσμά να του παραδώσει  κάποια πράγματα της Ντιλσάχ, που θα είναι... σωστό να τα έχει τώρα που θα αποκτήσει παιδί! Όταν φεύγει ο Μιράν, η Αζιζέ λέει στην Εσμά πως ο Χαζάρ είναι γιος της και ο Μιράν πραγματικός της εγγονός! Την ίδια ώρα, η Φισούν σκέφτεται ότι μπορεί η Αζιζέ να περίμενε 47 χρόνια για να πάρει την εκδίκησή της, όμως δεν θα περιμένει η ίδια καθόλου: «Αύριο θα τελειώσουν όλα» μονολογεί. Στο μεταξύ, η Χαντάν εξακολουθεί να πιέζει τον Τζιχάν μέχρι να τον πείσει πως τελικά δεν πρέπει να χωρίσουν τη Γιαρέν από τον Χαρούν.

Ο Νασούχ αναστατώνεται όταν δέχεται τηλεφώνημα από τον Αλί, που τον ενημερώνει ότι το παλιό τους αρχοντικό… γκρεμίστηκε! «Εγώ το έκανα» τολμά να πει ο Τζιχάν, και στο αρχοντικό των Σάντογλου απειλείται νέα ενδοοικογενειακή κόντρα και όχι άδικα… Λίγο αργότερα ο Νασούχ πηγαίνει στο νεκροταφείο και σπάει την πλάκα από τον τάφο της μητέρας του. «Γιατί μου στέρησες την αγαπημένη μου! Τον εγγονό μου!» ξεσπά.

Η Γκιονούλ, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, βλέπει τον Αζάτ και, χωρίς να το καλοσκεφτεί, τον αγκαλιάζει και αρχίζει να κλαίει για τον χαμό του αδελφού της… Αργά το βράδυ η Ρεϊγιάν ξυπνά από λιγούρα και ο Μιράν σπεύδει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της, ενώ το πρωί την πιάνουν τα κλάματα και ο σύζυγός της προσπαθεί να δείξει κατανόηση, αφού ξέρει ότι όλα αυτά οφείλονται στην εγκυμοσύνη της..

Η Αζιζέ βλέπει την Εσμά να κλαίει και της λέει: «Πήγαινε να μιλήσεις στον Φιράτ. Εγώ θα πω όλα όσα έκρυβα… Δεν φτάνουν όσα ζήσαμε εκείνο το βράδυ… Είσαι αθώα. Του άξιζε να πεθάνει… Ο Φιράτ έχει θυμώσει μαζί σου επειδή πιστεύει ότι είσαι συνένοχη στις αμαρτίες μου. Εγώ θα φύγω από την πόλη… Πρέπει όμως να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του… ότι είναι ένας Ασλάνμπεϊ!». Και αυτό γιατί ο σύζυγος της Αζιζέ είχε βιάσει την Εσμά…

Ο Φιράτ πηγαίνει να συλλυπηθεί την Γκιονούλ και τον ακολουθούν ο Μιράν με τη Ρεϊγιάν. Η Γκιονούλ δείχνει ικανοποιημένη από της παρουσία τους, γιατί βλέπει ότι τελικά το ζευγάρι δεν της κρατά κακία, όμως η Σουλτάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Μιράν και τη Ρεϊγιάν, τους διώχνει και τους φωνάζει... κατάρες για το αγέννητο παιδί τους!
Ο Χαζάρ πηγαίνει την Γκιουλ αλλά και τη νεογέννητη Μπαχάρ στον Μιράν για να τις κρατήσει, επειδή ο ίδιος έχει δουλειά! «Σου εμπιστεύομαι τις αδελφές σου» του λέει κι εκείνος τις παίρνει στην αγκαλιά του με πολλή χαρά. Μαζί με τη Ρεϊγιάν περνούν μια όμορφη και χαλαρή μέρα.

Νασούχ και Αζιζέ συναντιούνται ξανά. «Δεν είσαι η Αϊσέ που ήξερα» της λέει ο ηλικιωμένος άντρας. «Δεν θέλω να είμαι η Αζιζέ… Θέλω να είμαι η Αϊσέ» του απαντά εκείνη. «Ξέρεις πόσες φορές έβαλα το όπλο στον κρόταφό μου; Αλλά επέλεξα να μεγαλώσω τον γιο μου» της ομολογεί ο Νασούχ, φανερώνοντας έτσι μια άλλη πλευρά του… 
Ο Χαζάρ δίνει στον Μιράν ένα κουτί για να το δώσει στη Ρεϊγιάν. Εκείνη το… πετάει! Αργότερα λέει στον Μιράν: «Ο Μαχφούζ ήρθε εδώ για μένα!». Ο Μιράν την κοιτάζει με απορία και εκείνη του εξηγεί: «Είναι ο βιολογικός μου πατέρας!».

Η Γκιονούλ ακούει τη Φισούν να καλεί τον Χαρούν στο αρχοντικό και τους πλησιάζει. Τους θυμίζει  πως εκεί είναι το αρχοντικό των Ασλάνμπεϊ και όχι των Μπακιρτζίογλου. «Και εσύ δεν θα φέρεις ποτές εδώ τη γυναίκα σου» λέει η Γκιονούλ στον Χαρούν, αφού η ίδια ξέρει πόσο ύπουλη και επικίνδυνη είναι η Γιαρέν… Η Φισούν την ακούει και ψιθυρίζει: «Ποιος είναι το αφεντικό αυτού του σπιτιού θα το μάθεις πολύ σύντομα!»...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO