Ο χαρακτήρας της Sevda Erginci στη νέα της σειρά φέρει και ίχνη του εαυτού της!

«Είναι ένας πραγματικά δυνατός χαρακτήρας και τον λατρεύω»
pic
05/07/2022 - 11:00
Υπάρχει πλέον μια εναλλακτική ρομαντική κωμική σειρά στην οθόνη της TRT1 τα βράδια της Πέμπτης. Η Sevda Erginci και ο Ekin Mert Daymaz συναντήθηκαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά Seni Kalbime Sakladım (Σε σώζω στην καρδιά μου). Όσοι άρχισαν να παρακολουθούν την αστεία ιστορία αγάπης των χαρακτήρων της Zeynep και του Civanmert λάτρεψαν την ιστορία.
 
Η Sevda Erginci βιώνει επίσης ρομαντική κωμωδία για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η ηθοποιός είπε επίσης ότι ο χαρακτήρας της Zeynep έχει παρόμοιες πτυχές με αυτήν. Η ηθοποιός είπε: «Το πιο παρόμοιο χαρακτηριστικό μας είναι ότι αγαπά πολύ τα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της».
 
Με αυτή τη δήλωση, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι ο χαρακτήρας της Zeynep, όπως και η ίδια, έχει κοινά χαρακτηριστικά της αγάπης της για την οικογένειά της και τους αγαπημένους της. Εκφράζοντας ότι ο χαρακτήρας του Civanmert είναι ακριβώς όπως αυτός, ο Ekin Mert Daymaz εξέφρασε τη δέσμευσή του στη δικαιοσύνη με αυτή την ομοιότητα. Ο Gökçe Akyıldız, τον οποίο παρακολουθήσαμε με τον χαρακτήρα της Deren στη σειρά, είπε: «Με εντυπωσίασε η ονειροπόλησή σου, ειλικρινά. Ως Gökçe, έχω και έναν ονειροπόλο. Στην ηθοποιό αρέσει επίσης η Deren επειδή είναι ένας δυνατός γυναικείος χαρακτήρας. Ο Gökçe Akyıldız είπε, «Είναι ένας πραγματικά δυνατός χαρακτήρας. Ξέρει τι θέλει, τι ψάχνει στη ζωή, αυτή. Τα πόδια της είναι γερά στο έδαφος. Αυτά είναι τα πράγματα που επικαλύπτονται μαζί μου, γι' αυτό το λατρεύω», είπε.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: