Η σειρά Ah Söyle έσπασε τις προκαταλήψεις (trailer)

Ενα μεγάλο μπράβο στους Nil Keser και Oktay Çubuk!
pic
05/07/2022 - 11:00
Η νέα τηλεοπτική σειρά του Star με τίτλο Ah Where συναντήθηκε με το κοινό την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Πολλοί ενδιαφέρθηκαν για τη μετατροπή της ταινίας, η οποία γυρίστηκε με το ίδιο όνομα πριν από χρόνια και συγκέντρωσε τους πρωταγωνιστές Tarık Akan και Gülşen Bubikoğlu, σε τηλεοπτική σειρά, αλλά ορισμένοι θεατές έκαναν προκατειλημμένα σχόλια.
 
Υπήρξαν πολλά μεροληπτικά μηνύματα για τη νέα έκδοση της σειράς Ah Where στα social media. Ωστόσο, το κοινό, που παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και είχε προκαταλήψεις, δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση εξαφανίστηκε αμέσως.
 
Η γενική εκτίμηση των τηλεθεατών στα σχόλια που έγιναν για το πρώτο επεισόδιο της σειράς Ah Where στα social media ευχαρίστησε και την ομάδα της σειράς. Οι τηλεθεατές, που άφησαν σχόλια λέγοντας: «Ήμουν προκατειλημμένος για τη σειρά, αλλά τη λάτρεψα αφού την είδα», τράβηξαν την προσοχή με τις θετικές τους απόψεις στα social media. Δηλώνοντας ότι αγαπούν την αρμονία του Oktay Çubuk και του Nil Keser, το κοινό υποστηρίζει ότι ήταν πολύ έξυπνο πράγμα να επιλέξει αυτούς τους δύο νέους ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Κάποιοι θαυμαστές της σειράς έκαναν ευχάριστα σχόλια για τα δύο νεαρά ονόματα στα social media. Ένας θεατής είπε: «Μου άρεσε η αρμονία μεταξύ του Oktay Çubuk και του Nil Keser. Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες φαίνονται λίγο αδύναμοι. Μου άρεσε η σειρά και ανυπομονώ για το νέο επεισόδιο» άφησε μήνυμα. Οι τηλεθεατές της σειράς, που είχαν ομοϊδεάτες και σχολίαζαν στις πλατφόρμες των social media, διατύπωσαν την άποψη ότι το Ah Where είναι μια πολύ πιο επιτυχημένη παραγωγή από ό,τι περίμεναν. 
 
Η σειριακή εκδοχή της ταινίας Ah Where, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά εκατομμύρια τότε και μάλιστα ακολούθησε τις επαναλήψεις της πολλές φορές στο πέρασμα των χρόνων, έλαβε επιτυχία από το κοινό με το πρώτο της επεισόδιο και ξεκίνησε τη ζωή της στην οθόνη με θετικά σχόλια. Η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου του Ah Where ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Κατατάχθηκε έκτη στην κατηγορία όλων των ανθρώπων, η σειρά ολοκλήρωσε τη μέρα στη δέκατη θέση στο AB. Στο ABC1 κατακτήθηκε η ένατη θέση. Η αύξηση του αριθμού των τηλεθεατών στα επερχόμενα επεισόδια φαίνεται να είναι σημαντικός παράγοντας για μια καλή σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ότι υπάρχει μεγάλο κοινό που περιμένει με ανυπομονησία.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: