Η Berrak Tüzünataç στο καστ του «The Tailor / Terzi» (vid)

Καλά νέα για τους θαυμαστές του Çağatay Ulusoy!
pic
05/07/2022 - 11:00
Καλά νέα για τους θαυμαστές του Çağatay Ulusoy! Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «The Tailor» του Netflix έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουμε μάθει κάποιες λεπτομέρειες της εκπομπής της OGM Pictures.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της σειράς του Netflix «The Tailor / Terzi», που ετοιμάζει η OGM Pictures. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, σε σκηνοθεσία Τζεμ Καρτζί. Συγγραφείς του σεναρίου είναι η Rana Mamatlıoğlu, η οποία έγραψε και το σενάριο για την τηλεοπτική σειρά «Διαμέρισμα των Αθώων» και ο Bekir Baran Sıtkı, ο οποίος είναι γνωστός στο κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Cruel Istanbul».
 
Πρώτα, γυρίστηκαν σκηνές αναδρομής στο Kirklareli, στις οποίες συμμετείχαν ο Evrim Alasya και ο Emir Ali Doğrul, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Çağatay Ulusoy στην ταινία 'Paper Lives'. Στη συνέχεια το καστ συνέχισε τα γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Ece Sükan και Engin Şenkan. Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Birsen Altuntas, στο καστ της σειράς μπήκε και ο Berrak Tüzünataç.
 
Ο χαρακτήρας της θα μπει απροσδόκητα στη ζωή της σχεδιάστριας μόδας Peyami, που θα ερμηνευτεί από τους Çağatay Ulusoy και Esvet (Şifanur Gül). Θυμίζουμε ότι το Netflix παρήγγειλε τρεις σεζόν της εκπομπής με πρωταγωνιστή τον Çağatay Ulusoy, κάτι που είναι ένα μάλλον πρωτόγνωρο γεγονός για την πολιτική περιεχομένου της ψηφιακής πλατφόρμας. Συνήθως κυκλοφορεί την πρώτη σεζόν της εκπομπής και κοιτάζει την αντίδραση του κοινού, μετά την οποία είτε ανανεώνει τη σειρά είτε την ακυρώνει. Οι θαυμαστές ελπίζουν να παρακολουθήσουν την πρώτη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς αργότερα φέτος μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τρίτη σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: