Πόσο ταίριαξε ο Sarp Can Köroğlu στον χαρακτήρα του Arda στη σειρά Gül Masalı!

«Είμαι τόσο δεμένος με όλους τους φίλους μου, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον»
pic
04/07/2022 - 12:00
Ο Sarp Can Köroğlu επέστρεψε στα πλατό της τηλεοπτικής σειράς με τον Gül Masalı (Rose Tale), που γυρίστηκε στην Ισπάρτα. Η σειρά, που μεταδόθηκε στην οθόνη του ATV τα βράδια της Κυριακής, εκτιμήθηκε. Με πρωταγωνιστές τους Gülper Özdemir και Erdem Kaynarca, η Rose Tale λαμβάνει επίσης καλές βαθμολογίες και αποκαλύπτει μια δυνατή ιστορία αγάπης.
 
Ο Sarp Can Köroğlu είναι επίσης στη σειρά με τον χαρακτήρα του Arda. Γεννημένος το 1990 στην Κωνσταντινούπολη, ο ηθοποιός βρίσκεται στα πλατό από το 2011. Ο Sarp Can Köroğlu, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει με τον χαρακτήρα του Bülent στην τηλεοπτική σειρά Named Feriha, παρουσίασε αποτελεσματικές ερμηνείες σε διάφορες παραγωγές. Ο ηθοποιός, ο οποίος μνημονεύεται για τον χαρακτήρα του Mithat στην τηλεοπτική σειρά Shattered (Shattered), εμφανίστηκε επίσης ως Kemal στην τηλεοπτική σειρά Forbidden Elma.
 
Ο Sarp Can Köroğlu, τον οποίο παρακολουθήσαμε ως Serdar στην τηλεοπτική σειρά Mr. Wrong (Mr. Wrong), πιο πρόσφατα έπαιξε τον χαρακτήρα της Deniz στην τηλεοπτική σειρά Sen Çal Kapımı (Η αγάπη είναι στον αέρα). Μετά από δύο ρομαντικές κωμικές σειρές, παρακολουθούμε τον ηθοποιό στην παραγωγή του δράματος Gül Masalı. Εξηγώντας ότι έχει πολλές ομοιότητες με τον χαρακτήρα του Άρντα, ο ηθοποιός είπε: «Είμαι πιο ήρεμος άνθρωπος σαν τον Άρντα. Είμαι ένας άνθρωπος που προσκολλάται στη δουλειά του όπως ο Arda, παρά ο τύπος που τρίβεται στους δρόμους». 
 
Δηλώνοντας ότι μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Arda είναι οι σχέσεις φιλίας του, ο Sarp Can Köroğlu τόνισε ότι οι σχέσεις φιλίας επικαλύπτονται λέγοντας: «Ό,τι κι αν είναι ο Arda, ο Sarp είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στην πραγματική ζωή». Υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι το αγαπημένο του χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του Arda, ο ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι εκτιμά τις σχέσεις φιλίας. Ο Sarp Can Köroğlu, ο οποίος έκανε τη δήλωση, «Είμαι τόσο δεμένος με όλους τους φίλους μου, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στη σειρά Gül Masalı. Εξηγώντας ότι είχαν ένα πολύ ωραίο σκηνικό περιβάλλον στα γυρίσματα στην Ισπάρτα, ο ηθοποιός ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτό. Ο Άρντα είναι δικηγόρος και ιδανικό αντρικό προφίλ για ηθοποιό. Εξηγώντας ότι ο Άρντα, που ξεκίνησε την επιχείρηση και φρόντιζε την οικογένειά του, έχει και ελαττώματα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτό θα αποκαλυφθεί και στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: