Θα αποχωρήσει η Pinar Deniz από τη σειρά «The Trial / Yargı»; (vid)

Οι φόβοι των θαυμαστών είναι απολύτως δικαιολογημένοι.
pic
04/07/2022 - 11:00
Μετά την ανακοίνωση ότι η Pinar Deniz έγινε το πρόσωπο της Disney Plus, οι θαυμαστές της σειράς «The Trial / Yargı» πανικοβλήθηκαν. Θα συνεχίσει η ηθοποιός να εργάζεται στην παράσταση ή το κοινό ενός επιτυχημένου έργου θα πρέπει να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα της;
Οι φόβοι των θαυμαστών είναι απολύτως δικαιολογημένοι: σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, τα αστέρια που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Disney Plus δεν έχουν δικαίωμα να εργαστούν στην τηλεόραση (εκτός από το κανάλι Fox TV). Δεδομένου ότι η σειρά προβάλλεται στο κανάλι D, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η Pinar θα πρέπει να αποχωρήσει από το καστ του έργου.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Sina Kologlu, η Pinar Deniz θα συνεχίσει να εργάζεται στη σειρά «The Trial / Yargı», παρά το συμβόλαιο με την Disney Plus. Αυτό είναι μια εξαίρεση στον κανόνα, οι υπόλοιποι ηθοποιοί που υπέγραψαν συμβόλαιο με την Disney μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτικές σειρές της Fox και πουθενά αλλού. Φαίνεται ότι η εξαίρεση οφείλεται στο γεγονός ότι η σύμβαση για τα γυρίσματα της σειράς του Ay Yapim είχε υπογραφεί πριν από τη συμφωνία με την πλατφόρμα. Η ίδια εξαίρεση έγινε για τον Demet Özdemir, ο οποίος ξεκίνησε να γυρίζει το δεύτερο μέρος της ταινίας «Love Tactics» για το Netflix, παρά το αποκλειστικό συμβόλαιο με την Disney Plus.
 
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το βασικό θέμα που ανησυχεί ολόκληρη την τουρκική κινηματογραφική βιομηχανία είναι η μαζική απόσυρση των ηθοποιών από την τηλεόραση. Εάν η πληρωμή για ένα επεισόδιο διάρκειας 45 λεπτών είναι κατά μέσο όρο 100.000 $, τότε ποιο όνομα σταρ μπορεί να προσελκύσει τις τηλεοπτικές εκπομπές; Άλλωστε, υπάρχουν επεισόδια 120 λεπτών και οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ πιο δύσκολες. Αυτό συζητούν ανήσυχοι παραγωγοί που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αστέρια, άρα και χωρίς πωλήσεις στο εξωτερικό. Σημειώστε ότι δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, γιατί μαζί με τους ηθοποιούς αποχωρούν και καταρτισμένο προσωπικό (σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, εικονολήπτες κ.λπ.). Το κοινό, απογοητευμένο από την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, εγκαταλείπει την τηλεοπτική σειρά. Το αν μια μεγάλη κρίση περιμένει την τουρκική σόου μπίζνες, θα το μάθουμε αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν. Ενώ η τηλεθέαση των καλοκαιρινών τηλεοπτικών εκπομπών προκαλεί σοβαρή ανησυχία, έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: