MELEK

MELEK 22 - video (5)

Ο Κερέμ ειναι σε απόγνωση μετα απο αυτό που έκανε ο πατέρας του.
pic
03/07/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Η Μελέκ έχει ετοιμάσει εκπλήξεις στα παιδιά της, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα την πρώτη μέρα στο καινούργιο τους σπίτι. Δυστυχώς, ο Αλπάι καταφέρνει και πάλι να τα καταστρέψει όλα, αφού, μετά την καταγγελία του, ο Σεγίτ Αλί οδηγείται στο κρατητήριο και η σύλληψή του δρομολογεί μια σειρά από εξελίξεις.
 
Ο Αλπάι επιστρέφει στο σπίτι και η Φουντά τον ενημερώνει ότι η Μελέκ ξεκίνησε τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών. Του δείχνει, μάλιστα, και το έγγραφο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της. Έξαλλος, εκείνος φεύγει από το σπίτι. Η Νεφισέ βάζει τις φωνές στον Σεγίτ Αλί που επέτρεψε να φύγει η Μελέκ από το αρχοντικό. «Μετά από 20 χρόνια πήραμε μια ανάσα σε αυτό το σπίτι. Ξέγραψες την κόρη σου, εγκαταλείπεις το μαγαζί, τι σου συμβαίνει;», τον ρωτά. «Η καρδιά μου λεηλατήθηκε! Μη μου φορτώνεις όλο το λάθος», της απαντά εκείνος.
 
Οι δυο τους τσακώνονται και η Νεφισέ του ανακοινώνει ότι θα πάει να μείνει με τη Μελέκ. Δεν προλαβαίνει όμως, καθώς, την ώρα που φεύγει, φτάνουν στο αρχοντικό δύο αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώνουν τον Σεγίτ Αλί ότι θα πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα, αφού εκκρεμεί εις βάρος του καταγγελία. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ ξεναγεί τα παιδιά της στο καινούργιο τους σπίτι. Τους έχει πάρει, μάλιστα, και τούρτα για να το γιορτάσουν. Δυστυχώς, η χαρά τους δεν κρατάει για πολύ, αφού τηλεφωνεί στον Κερέμ ο προπονητής του και τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του έκανε καταγγελία στην ομάδα, επειδή υπέγραψε το συμβόλαιο ο παππούς του. Έτσι, την επόμενη μέρα θα πρέπει ή να πάει το συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον πατέρα του, που έχει την επιμέλειά του, ή να επιστρέψει τα χρήματα που του έδωσαν. Το κλίμα γίνεται χειρότερο όταν φτάνει στο σπίτι ο Αλπάι, ο οποίος απειλεί θεούς και δαίμονες. «Ή θα έρθουν αύριο το πρωί τα παιδιά σε μένα ή επειδή τα κρατάς, παρά τη δικαστική απόφαση, θα σε κλείσω μέσα», φωνάζει στη Μελέκ.
 
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί και στο σπίτι του Τζουμαλί, αφού εκείνος είναι έξαλλος με τη Ζουμρούτ. «Σε εμπιστεύτηκα και με έκανες ρεζίλι σε όλο τον κόσμο!», της φωνάζει. Αυτό που δεν γνωρίζουν και οι δύο είναι ότι ο Χαλίλ έχει αποφασίσει να κάνει αυτό που θέλουν οι γονείς του, προκειμένου να σταματήσουν να ενοχλούν τη Μελέκ. «Αν θες να προχωρήσεις μαζί μου σε αυτό, μίλα με την οικογένειά σου, ενημέρωσέ με και θα κάνω αυτό που πρέπει», λέει στη Μεριέμ. Λίγο αργότερα, ανακοινώνει στον Μιρζά και τον Ομέρ ότι σε λίγες μέρες αρραβωνιάζονται. Ο ανιψιός του, που ξέρει καλά ότι αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση, επιστρέφει στο σπίτι και τα βάζει με τη γιαγιά του. Την προειδοποιεί, μάλιστα, πως αν σκεφτεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και με εκείνον δεν θα τον ξαναδεί ποτέ. Στο μεταξύ, η Μελέκ μαθαίνει ότι ο πατέρας της βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα και τρέχει αμέσως κοντά του. Όπως την ενημερώνουν, ο Αλπάι του έχει κάνει μήνυση, επειδή υπέγραψε το συμβόλαιο του Κερέμ, ενώ τον κατηγορεί ότι καταχράστηκε και τα χρήματα από το συμβόλαιο του εγγονού του. Ο Σεγίτ Αλί είναι κάθετος, δεν τον νοιάζει ακόμη και να μπει στη φυλακή, αρκεί τα παιδιά να μείνουν με Μελέκ και να μην πάνε με τον πατέρα τους. Η Καντριγέ, από την άλλη, είναι αποφασισμένη να βάλει πάλι το χεράκι της για να συμβεί το εντελώς αντίθετο. Τηλεφωνεί στην Ντεφνέ, της λέει ότι εξαιτίας τους ο παππούς τους είναι κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα και την προτρέπει να πάρει τα αδέλφια της και να επιστρέψουν στον πατέρα τους, προκειμένου να σταματήσουν οι φασαρίες.
 
Ο Κερέμ και η Ντεφνέ παίρνουν το μικρό αδελφό τους και επιστρέφουν στο σπίτι του πατέρα τους, προκειμένου εκείνος να αποσύρει την καταγγελία που έκανε στον παππού τους. Η Μελέκ επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει το γράμμα που της άφησαν και καταρρέει. Πηγαίνει στο πατρικό της και κλαίγοντας ζητά τη βοήθεια του πατέρα της. Λίγο αργότερα, μαζί με τον Μιτχάτ και τον Μαχμούτ πηγαίνουν στο σπίτι του Αλπάι. «Αν δεν πάρω τα παιδιά μου, δεν το κουνάω από εδώ!», του φωνάζει. Η Ντεφνέ και ο Κερέμ, όμως, αρνούνται να την ακολουθήσουν και της εξηγούν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους. Η Μελέκ επιστρέφει απογοητευμένη στο σπίτι. Στη συνέχεια, φτάνει εκεί και η θεία της, αφού δεν άντεχε να τη σκέφτεται μόνη της σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Η Φουντά, από την άλλη, προσπαθεί να καλοπιάσει τα παιδιά. Τους λέει ότι είναι με το μέρος τους και τους υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να συναντιούνται με τη μητέρα τους. Το επόμενο πρωί, ο Αλπάι δίνει στο γιο του υπογεγραμμένο το συμβόλαιο για να το πάει στην ομάδα. Ο Κερέμ αρνείται να το πάρει. Προτιμά να μην ξαναπαίξει μπάλα από το να του έχει υποχρέωση. Ο Τζουμαλί ζητά από τη Ζουμρούτ να μιλήσει με τη Μεριέμ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Πριν προλάβει να τελειώσει την κουβέντα του, εμφανίζεται η Μεριέμ και τους ανακοινώνει ότι όρισαν την ημερομηνία του αρραβώνα τους με τον Χαλίλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Η Μελέκ έχει ετοιμάσει εκπλήξεις στα παιδιά της, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα την πρώτη μέρα στο καινούργιο τους σπίτι. Δυστυχώς, ο Αλπάι καταφέρνει και πάλι να τα καταστρέψει όλα, αφού, μετά την καταγγελία του, Ο Αλπάι απειλεί την Μελτέμ με περιοριστικά μέτρα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ