ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 41 - video (7)

Η Μελτέμ πηγαίνει στη Ζεϊνέπ και της ζητά συγγνώμη.
pic
05/07/2022 - 10:00
Το κόλπο της Φούλια πιάνει κι η Σελένα, αντί να βρεθεί στην Αμερική μαζί με τη Σουντέ, οδηγείται στο κρατητήριο, ενώ η Μελτέμ ζητά συγγνώμη από τη Ζεϊνέπ και της προτείνει να συνεργαστούν στο σχολείο.
 
Όλοι είναι συγκλονισμένοι από τη στιγμή που έφυγε η Σουντέ. Μόνο η Φούλια είναι σίγουρη πως, σύντομα, το κλίμα στο σπίτι θα αλλάξει. Και δεν έχει άδικο, αφού λίγη ώρα μετά η μικρή τούς χτυπά την πόρτα.
 
Η Σελένα βρίσκεται κατηγορούμενη για αρχαιοκαπηλία, αφού στη βαλίτσα της βρέθηκαν κάποια πολύ παλιά νομίσματα, τα οποία βέβαια είχε φροντίσει να βάλει εκεί η Φούλια, προκειμένου να κερδίσει χρόνο μέχρι να γίνει η δίκη. Η χαρά όλων είναι μεγάλη, μόνο που ο Σινάν και ο Εμρέ έχουν αρχίσει να υποψιάζονται πως ίσως έχει βάλει πάλι το χεράκι της. Παράλληλα, η Ζεϊνέπ βάζει τις φωνές στον Αλπ για τον τρόπο που φέρεται στη Μελτέμ. Εκείνος της εξηγεί πως την αγαπά πραγματικά και όλα αυτά τα κάνει με στόχο να τη βοηθήσει να ανακαλύψει την αγνή και αθώα πλευρά που κρύβει μέσα της. Όπως αποδεικνύεται μάλιστα, είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα, αφού, λίγο αργότερα, αποκαλύπτει στη Μελτέμ πως το συμβόλαιο που έχει στα χέρια της είναι πλαστό και ούτε το οίκημα του σχολείου της ανήκει. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει εκεί είναι να συνεργαστεί με τη Ζεϊνέπ…
 
Η Μελτέμ απολύει τον Μεχμέτ, αφήνει στη Ζεϊνέπ τη μικρή και φεύγει. Εκείνη τηλεφωνεί στον Αχμέτ και του ζητά να πάει να πάρει την κόρη του. Ο Μεχμέτ πηγαίνει να αποχαιρετήσει την Ελίφ, αφού είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στο χωριό. Η Ζεϊνέπ του δίνει ένα χρηματικό ποσό και του υπόσχεται να τον βοηθήσει να βρει δουλειά. Η Σελένα αφήνεται ελεύθερη, αφού τα νομίσματα που βρέθηκαν στη βαλίτσα της αποδεικνύονται πλαστά. Καθώς φεύγει από το αστυνομικό τμήμα, έρχεται αντιμέτωπη με τη Φούλια, η οποία της αποκαλύπτει πως αυτή κρυβόταν πίσω από την περιπέτειά της. Επίσης, την απειλεί πως, αν δεν φύγει μόνη της αμέσως για την Αμερική, θα τη σκοτώσει. Η Σελένα μπαίνει στο ταξί και φεύγει, αλλά η Φούλια έρχεται αντιμέτωπη με τον Εμρέ και τον Σινάν.
Η Μελτέμ πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ για να πάρει την κόρη της. Εκείνος της προτείνει να μείνει εκεί όσο θέλει, αλλά η ίδια αρνείται. Όπως του εξηγεί, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Λίγο αργότερα, πηγαίνει στη Ζεϊνέπ και, αφού της ζητά συγγνώμη, της προτείνει να ανοίξουν μαζί το σχολείο. Εκείνη δέχεται, αλλά την προειδοποιεί πως αν δει έστω και μια ύπουλη κίνηση θα την απολύσει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ