Η νέα εγκυμοσύνη της Fahriye Evcen έκανε τους θαυμαστές της πολύ χαρούμενους!

Η Fahriye και ο Burak θα έχουν τη χαρά να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.
pic
23/06/2022 - 11:00
Η Fahriye Evcen, η οποία απέχει 4 χρόνια από τις οθόνες, επέστρεψε στις οθόνες τη νέα σεζόν με τη φιλόδοξη σειρά Alparslan Great Seljuk της TRT1.
 
Οι θαυμαστές που τους έλειψε η ηθοποιός γνώρισαν μεγάλη χαρά με αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, η ευτυχία των θαυμαστών της Fahriye Evcen δεν κράτησε πολύ. Η Fahriye Evcen, η οποία μοιράστηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Barış Arduç στο Alparslan Great Seljuk, αποχαιρέτησε τη σειρά στο τέλος της πρώτης σεζόν.
 
Παίζοντας τον χαρακτήρα του 'Akça Hatun' στη σειρά, η ηθοποιός εγκατέλειψε το Alparslan Great Seljuk στο 27ο επεισόδιο που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Ένας νέος ισχυρισμός για την Fahriye Evcen έπεσε σαν βόμβα στον ταμπλόιντ Τύπο. Η Fahriye Evcen και ο Burak Özçivit, που βίωσαν τη χαρά να γίνουν γονείς για πρώτη φορά έχοντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους Karan, είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια του κόσμου των περιοδικών.
 
Υποστηρίχθηκε ότι η Fahriye Evcen, η οποία είναι παντρεμένη με τον Burak Özçivit, είναι ξανά έγκυος. Σύμφωνα με τα νέα του Gazetemagazin; Το ζευγάρι Burak Özçivit-Fahriye Evcen, που πήρε το πρώτο τους παιδί Karan στην αγκαλιά του το 2019, βιώνει αυτή τη στιγμή τον ενθουσιασμό του δεύτερου παιδιού τους. Σύμφωνα με την είδηση, η Fahriye Evcen είναι 2,5 μηνών έγκυος.
 
Αποχαιρετώντας την τηλεοπτική σειρά Alparslan Great Seljuk στην πρώτη της σεζόν, η Fahriye Evcen ήρθε στο προσκήνιο με ισχυρισμούς ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, νομίζοντας ότι δεν μπορούσε να φροντίσει αρκετά τον γιο της Karan. λόγω των έντονων συνθηκών εργασίας.
Η ηθοποιός δεν άλλαξε την απόφασή της παρόλο που ο Emre Konuk, ιδιοκτήτης της Akli Film, της εταιρείας παραγωγής της σειράς, προσπάθησε να την αποτρέψει από αυτή την απόφαση.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: