Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλια της η ηθοποιός Sinem Ünsal!

Η Sinem Ünsal γιόρτασε τα γενέθλιά της με την ανάρτησή της στο Instagram.
pic
23/06/2022 - 11:00
Η ηθοποιός Sinem Ünsal, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό τα βράδια της Τετάρτης στο Fox TV με τη νέα σειρά Gizli Saklı (Secret Hidden), έγινε ενός έτους.
 
Η ηθοποιός, που κέρδισε την αναγνώριση με τον χαρακτήρα της με το όνομα «Naz» στο Gizli Saklı, στο οποίο έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Halit Özgür Sarı, έγινε 29 ετών.
Η Sinem Ünsal γιόρτασε τα γενέθλιά της με την ανάρτησή της στο Instagram. Η Sinem Ünsal, η οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες της τη μία μετά την άλλη, μοιράστηκε. «Μόλις έγινα ενός έτους! Ευχαριστώ όλους όσους με έκαναν να χαμογελάσω.» κατηφορικός.
 
Τα γενέθλιά της γιόρτασαν με τα σχόλιά τους και θαυμαστές της ηθοποιού, που έχει 1,9 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η Sinem Ünsal, η οποία γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1993 στη Σμύρνη, γεννήθηκε ως το δεύτερο παιδί ενός Τούρκου πατέρα του Αζερμπαϊτζάν και μιας Κιρκάσιας μητέρας.
 
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Eskişehir Osmangazi, Τμήμα Συγκριτικής Λογοτεχνίας, η ηθοποιός παίζει από το 2017. Η Sinem Ünsal, η οποία πρωτομπήκε στα πλατό με την τηλεοπτική σειρά Çoban Yıldızı, έπαιξε τον χαρακτήρα του 'Güneş'. Η ηθοποιός έκανε ένα άλμα στην καριέρα της με τη σειρά Mucize Doktor (Miracle Doctor) που μεταδόθηκε στο Fox TV τη σεζόν 2019-2021. Η σειρά Elbet Bir Gün, στην οποία έπαιξε ρόλο η ηθοποιός, δεν ήταν μακροχρόνια. Η ηθοποιός, που έδωσε ζωή σε δύο χαρακτήρες που ονομάζονταν «Naz» και «Yaz» στη νέα της σειρά Gizli Saklı, μάγεψε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές της με τα ταλέντα, την απαλή σωματική διάπλαση και την ομορφιά της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: