Η Deniz Çakır έδωσε λόγο σε όσες αναζητούν μια δυνατή γυναικεία σειρά!

Η ιστορία της ζωής δύο γυναικών.
pic
22/06/2022 - 11:00
Η διάσημη ηθοποιός Deniz Çakır βρίσκεται στην ατζέντα τον τελευταίο καιρό με την ψηφιακή τηλεοπτική εκπομπή Aslında Özgürsün (Στην πραγματικότητα είσαι ελεύθερος). Η ηθοποιός έκανε μια πολύ ιδιαίτερη επιστροφή με το έργο, το οποίο επικεντρώνεται στην επίδραση δύο γυναικών μεταξύ τους και στα αδιέξοδα της ζωής τους.
 
Στην πραγματικότητα, η τηλεοπτική σειρά Aslında Özgürsün συναντήθηκε με το κοινό στην πλατφόρμα του Gain, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που δεν το παρακολουθούν ή δεν το γνωρίζουν. Υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που θέλει περισσότερες γυναικείες ιστορίες στη σειρά και η Deniz Çakır αναφέρεται στην τηλεοπτική σειρά Aslında Özgürsün ως αναφορά αναφοράς για αυτό το κοινό.
 
Αντικατοπτρίζοντας την ιστορία της ζωής δύο γυναικών που ονομάζονται Belgin και Berna, η σειρά προσαρμόστηκε από το ομώνυμο βιβλίο του Duygu Asena.
Η σειρά, στην οποία συμμετείχαν σημαντικά ονόματα όπως οι Bade İşil, Alican Yücesoy, Berk Cankat, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Perihan Savaş, Nükhet Duru και Zuhal Olcay, ήταν επίσης ένα σημαντικό έργο για τον Deniz Çakır. Η διάσημη ηθοποιός εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για τις γυναίκες στην τηλεοπτική σειρά Aslında Özgürsün και προσκαλεί το κοινό στην εκπομπή με τα εξής λόγια:... 
 
«Η σειρά είναι στην πραγματικότητα οι μεταμορφώσεις, οι αλλαγές, η θεραπεία δύο παιδικών φίλων σε αυτή την περιπέτεια…. Πώς η μία της φαίνεται πάντα μητέρα, πώς την επηρεάζει η άλλη χωρίς να την αγγίζει και τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω της. Υπάρχουν ζωές που είναι ορατές αλλά κάποιες δεν θέλουν να δουν. Όπως οι γυναίκες που υφίστανται βία, οι LGBT που υφίστανται βία και δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Η ιστορία της ζωής δύο γυναικών, στην οποία καλύπτονται και τα θέματα που εμφανίζονται εδώ αλλά κάποιες επιλέγουν να μην δουν. Στην πραγματικότητα, η ροή της φυσικής ζωής».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: