Η Ayça Ayşin Turan θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες. (vid)

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Σκηνοθεσία Murat Saracoglu.
pic
22/06/2022 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Ayça Ayşin Turan. Η νεαρή σταρ επιστρέφει στις οθόνες με δύο κινηματογραφικά έργα και ήδη γνωρίζουμε τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών της.
 
 
Η Ayça Ayşin Turan είναι μια από τις πιο λαμπερές νεαρές σταρ της τουρκικής οθόνης. Μέχρι στιγμής, η ηθοποιός δεν έχει επιλέξει νέα σειρά, αν και λαμβάνει τακτικά δελεαστικές προσφορές τόσο από τηλεοπτικά κανάλια όσο και από ψηφιακές πλατφόρμες. Ωστόσο, οι θαυμαστές της σταρ δεν χρειάζεται να ανησυχούν - θα τη δούμε στην οθόνη πολύ σύντομα.
 
Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Birsen Altuntas Ayça Ayşin Turan, η οποία έλαβε πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία του Timur Savci Taff Pictures για να γυρίσει μια ταινία όπου ο Ekin Koç θα γίνει συμπρωταγωνιστής της. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Σκηνοθεσία Murat Saracoglu. Η ηθοποιός, η οποία εθεάθη να φεύγει από το πρακτορείο υποκριτικής, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα συνεργαζόταν με τον Ekin Koç στη νέα ταινία.
 
Τα γυρίσματα του έργου θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες. Αυτή θα είναι μια ιστορία αγάπης. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν επίσης τι απέγινε η ταινία, στην οποία ο Μουράτ Μποζ θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της. Όπως παραδέχτηκε ο Ayça, αυτό είναι ένα άλλο έργο, για το οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Παρεμπιπτόντως, έμαθε από τον Τύπο πληροφορίες για τον φερόμενο σύντροφο. Το καλοκαίρι σχεδιάζει επίσης να πάει διακοπές στη Σμύρνη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Alp Navruz. Και οι δύο έχουν νέα έργα, οπότε οι διακοπές θα είναι σύντομες.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: