Το " İçerde " των Çağatay Ulusoy & Aras Bulut έτοιμο για διασκευή στο εξωτερικό!

Η τηλεοπτική σειρά İçerde, αυτή τη φορά θα προσαρμοστεί στη Ρουμανία.
pic
21/06/2022 - 11:00
Η αξέχαστη σειρά İçerde (Μέσα) του Ay Yapım, που γυρίστηκε για το Show TV το 2016-2017, βοήθησε τους πρωταγωνιστές του σήμερα Çağatay Ulusoy και Aras Bulut İynemli να κάνουν ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα τους. Τώρα θα γυριστεί μια ξένη μεταφορά της αξέχαστης σειράς İçerde.
 
                   
 
Το İçerde, η αστυνομική σειρά θρίλερ ξεκίνησε να μεταδίδεται τον Σεπτέμβριο του 2016 και κράτησε μία σεζόν και αποχαιρέτησε τις οθόνες στο 39ο επεισόδιο. Στο καστ, αξιόλογα ονόματα όπως οι Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli και Çetin Tekindor, καθώς και οι Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler, που συμμετείχαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκαναν ένα μεγάλη απήχηση στην περίοδο που δημοσιεύτηκε.
 
Η τηλεοπτική σειρά İçerde, που είναι στη μνήμη όλων και συνεχίζει να παρακολουθείται ξανά, αυτή τη φορά θα προσαρμοστεί στη Ρουμανία. Η τηλεοπτική σειρά İçerde θα αναβιώσει με Ρουμάνους ηθοποιούς. Η σειρά αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα. Η τηλεοπτική σειρά İçirde, σε σκηνοθεσία Uluç Bayraktar, διασκευάστηκε από την βραβευμένη με Όσκαρ αμερικανική ταινία Mole. Παρά το υπέροχο καστ και μια σεζόν με εκπλήξεις γεμάτες δράση σε κάθε επεισόδιο, το İçerde έγραψε το όνομά του ανάμεσα στις θρυλικές σειρές. Η Ay Yapım γύρισε τις σειρές Çukur (The Pit) και Üç Kuruş, οι οποίες είχαν παρόμοια θέματα στη συνέχεια του İçerde.
Το θέμα της τηλεοπτικής σειράς İçerde, που δημιούργησε μεγάλη διαμάχη κατά την προβολή της, ήταν το εξής: Ο Sarp Yılmaz αποφοίτησε πρώτα από τη σχολή της αστυνομίας. 
 
Ο δίδυμος αδελφός του Sarp, Umut, ο οποίος είχε απαχθεί στο παρελθόν, σπουδάζει στην ίδια αστυνομική σχολή στο Mert, αργότερα γνωστό ως Mert. Χάρη στη Μελέκ που μπήκε στη ζωή της, ο Μερτ ξεφορτώθηκε τους δρόμους και ξεκίνησε τη σχολή αστυνομίας. Ήταν μια από τις μεγάλες τραγωδίες στη ζωή τους που ο Sarp και ο Umut είδαν τον πατέρα τους να αφαιρείται με χειροπέδες για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν πριν από χρόνια. Αν και η απαγωγή του Umut μετά τη φυλάκιση του πατέρα τους δεν έσπασε εντελώς τον δεσμό μεταξύ των δύο αδερφών, χρόνια αργότερα, επέλεξαν και οι δύο να γίνουν αστυνομικοί και συναντήθηκαν στο ίδιο σχολείο, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Όταν έρχεται η τελετή αποφοίτησης της Αστυνομικής Ακαδημίας, ο δάσκαλος του Sarp, Yusuf Kaya, προκαλεί τον πατέρα του Sarp αποκαλύπτοντας τα κακόβουλα παιχνίδια του. Ο Σαρπ, που έμαθε την τελευταία στιγμή ότι θα τον έδιωχναν από το σχολείο, τράβηξε ένα όπλο στον δάσκαλό του στην τελετή και αργότερα πήγε φυλακή.
Ο δικηγόρος που ήρθε για να υπερασπιστεί τον Σαρπ είναι η Μελέκ, η οποία βοήθησε τότε τον αδελφό του Μερτ. Με τη φυλάκιση του Sarp, ο Mert είναι πλέον στο παρασκήνιο και είναι ακόμη πιο ορατός. Ο Σαρπ, που αποφυλακίζεται, έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα κακόβουλων ανδρών.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: