Η σειρά Üç Kız Kardeş οδήγησε μέσα απο την σειρά να γίνουν καλές φιλίες!

Ολοι οι ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά από την αρχή των γυρισμάτων.
pic
21/06/2022 - 11:00
Η σειρά Üç Kız Kardeş (Three Sisters) γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην οθόνη του Kanal D αυτή τη σεζόν. Η σειρά, έκανε το φινάλε της σεζόν με το 16ο επεισόδιο της την περασμένη εβδομάδα, έκανε ένα καλοκαιρινό διάλειμμα 3 μηνών.
 
                  
Η Özgü Kaya, η Almila Ada και η Melisa Berberoğlu, που έπαιξαν τους χαρακτήρες των τριών αδερφών που έδωσαν τα ονόματά τους στη σειρά, γνωρίστηκαν στο πλατό και δημιούργησαν ένα καλό φιλικό περιβάλλον. Μαζί με την İclal Aydın, αυτές οι τρεις ηθοποιοί πήραν το πρώτο βραβείο της σειράς την περασμένη εβδομάδα. Το Üç Kız Kardeş έλαβε πολύ καλές βαθμολογίες τόσο με την ιστορία του όσο και με την αποτελεσματική ερμηνεία των ηθοποιών και αναμένεται να επαναλάβει την ίδια επιτυχία και στη δεύτερη σεζόν.
 
Οι ηθοποιοί, που χαλαρώνουν μετά τα γυρίσματα της σειράς, μπορούν να συμμετέχουν σε καλοκαιρινές δραστηριότητες καθώς το έντονο τέμπο έχει τελειώσει. Η Özgü Kaya και η Melisa Berberoğlu, που πήγαν μαζί στο καλοκαιρινό πάρτι, έδειξαν ότι η φιλία τους που ξεκίνησε στο πλατό μετατράπηκε σε φιλία. Η Melisa Berberoğlu εξήγησε ότι ήρθαν πολύ κοντά από την αρχή των γυρισμάτων στο Αϊβαλί και ότι ήταν μια πολύ καλή ομάδα. «Είμαστε πολύ κοντά από τότε που ξεκίνησαν οι πρώτες δουλειές, γίναμε μια πολύ καλή ομάδα. Η διαδικασία συνέχισε να αυξάνεται και να αυξάνεται με το κοινό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, η ενέργειά μας είναι πολύ υψηλή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν το συντομότερο δυνατό». Διασκευασμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του İclal Aydın, η επιτυχία της σειράς πηγάζει στην πραγματικότητα από την ιστορία. Πρέπει να πούμε ότι το μυθιστόρημα πούλησε επίσης καλά και εντυπωσίασε πολύ τους αναγνώστες, και η σειρά Üç Kız Kardeş, που συνέχισε να είναι πιστή στο μυθιστόρημα, επηρέασε επίσης εκατομμύρια.
 
Στις εικόνες από το πλατό της σειράς, το πόσο καλά τα πήγαιναν οι νεαροί ηθοποιοί αποτυπώνονταν στις φωτογραφίες. Δηλώνοντας ότι περιμένουν αυτή την επιτυχία, ο Özgü Kaya είπε, «Ήταν κάτι που ήδη είχαμε προβλέψει. Γιατί ήταν μια δουλειά που μας άρεσε πολύ η ιστορία της. Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς. Το να είμαστε πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες στις βαθμολογίες κάθε εβδομάδα, μας παρακίνησε επίσης. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν». Και οι δύο νεαρές ηθοποιοί δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη απόφαση για ξεκούραση ή δουλειά κατά την περίοδο των διακοπών. Η Özgü Kaya είπε ότι δεν έκανε μεγάλο πλάνο για τις καλοκαιρινές διακοπές και ότι θα μπορούσε να λάβει μέρος και σε άλλα έργα σύμφωνα με τις προσφορές. Η Melisa Berberoğlu δήλωσε ότι είχε παρόμοια άποψη.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: