Η σειρά Kuş Uçuşu ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις.

Birce Akalay: "προτεραιότητά μου είναι το Kuş Uçuşu".
pic
21/06/2022 - 11:00
Η διάσημη ηθοποιός Birce Akalay συνεχίζει να βρίσκεται στην ατζέντα τόσο με τον Kuş Uçuşu (Bird Flight) όσο και με τον Mezarlık (σειρά Cemetery9. Η ψηφιακή σειρά Kuş Uçuşu, η οποία συναντήθηκε με το κοινό στις αρχές Ιουνίου στο Netflix, απέσπασε μεγάλη αναγνώριση. Η ηθοποιός , ο οποίος συναντήθηκε με τον İbrahim Çelikkol στο ίδιο πλατό μετά από πολλά χρόνια, συμμετείχε και σε σκηνές με μεγάλη επιρροή με τη Miray Daner.
 
Η σειρά Kuş Uçuşu σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες αλλά και στην Τουρκία, και ένα αποτέλεσμα που ξεπέρασε ακόμη και τις προβλέψεις της Birce Akalay, η οποία παρακολούθησε αυτή την κατάσταση με έκπληξη. Ικανοποιημένη με αυτή την κατάσταση, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα ήταν το έργο προτεραιότητάς της.
 
Η ηθοποιός, η οποία έπαιξε έναν ντετέκτιβ στη σειρά ταινιών 4 μερών που ονομάζεται Mezarlık, μοιράστηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Olgun Toker. Η ηθοποιός, η οποία εμφανίστηκε ενώπιον του κοινού ως αστυνομικός που ερευνούσε τη γυναικοκτονία στο έργο του νεκροταφείου, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.
Η Birce Akalay, η οποία πρόσφατα απέσπασε το χειροκρότημα από τους θαυμαστές της στο Netflix με δύο διαφορετικά πρότζεκτ, παίρνει και νέες προσφορές έργων για τη νέα σεζόν.
 
Η ηθοποιός είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν ήθελε να κάνει μια ξεκάθαρη συμφωνία για την κυκλοφορία και των δύο έργων Kuş Uçuşu και Mezarlık και επειδή θα μπορούσαν να είναι συνέχειες. Ενώ και τα δύο έργα εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα, η Birce Akalay έλαβε μια προσφορά από τον Oktay Kaynarca πιο πρόσφατα.
Μετά την επιτυχία του στο Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (The Bandits), ο Oktay Kaynarca θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά της εταιρείας, της οποίας είναι και συνεργάτης, στο Ben Bu Cihana Sığmazam (I Can't Fit In This World ). Ο Kaynarca, ο οποίος έκανε προσφορά και στην κολλητή του φίλη Birce Akalay, δεν είχε λάβει ακόμη θετική απάντηση.
 
Η Birce Akalay απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην εκδήλωση που παρευρέθηκε. Η Birce Akalay, η οποία είπε ότι η δουλειά της πηγαίνει πολύ καλά και ότι είναι ικανοποιημένη, μίλησε ως εξής για τις αντιδράσεις από το κοινό του Kuş Uçuşu: «Ήξερα ότι θα ήταν επιτυχημένο, αλλά δεν περίμενα ότι θα το εκτιμούσαν σε όλο τον κόσμο, ότι θα είχε τόσο καλή ανταπόκριση, που δεν μπορούσα να το προβλέψω. Υπήρχαν κάποιες χώρες που πίστευα ότι θα ήταν επιτυχημένες. Είχα προβλέψεις, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ».
 
Η Birce Akalay επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη μετά από διακοπές στο Bodrum. Η ηθοποιός, που θέλει να δουλέψει αυτό το καλοκαίρι, εξήγησε ότι αυτό επιβάλλει η πορεία των επιχειρήσεων. Η ηθοποιός, η οποία δεν έχει ακόμη ξεκάθαρη συμφωνία, είπε: «Ακούμε καλά λόγια που μπορεί να υπάρξει δεύτερη σεζόν του Kuş Uçuşu. Είναι η προτεραιότητά μου για εκείνη, θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Σύμφωνα με την απόφαση που θα παρθεί από εκεί, θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω στην τηλεόραση. Μου έλειψε και το τηλεοπτικό κοινό, το να είμαι στην οθόνη. Αλλά αυτή τη στιγμή, μπορώ να πω ότι προτεραιότητά μου είναι ο Kuş Uçuşu».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: