ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 40 - περίληψη

Η Ζεινέπ προσπαθεί να κρατήσει κοντά της την Σουντέ.
pic
22/06/2022 - 10:00
**
Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να σταματήσει το ταξίδι της Σελένα και της Σουντέ στην Αμερική. Η λύση, όμως, που βρίσκει είναι προσωρινή, αφού το δικαστήριο που εκκρεμεί θα καθυστερήσει. Η Φούλια, που έχει εκπαιδευτεί πια να δρα υπογείως, βάζει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο.
 
Η Σελένα, καθώς είναι στο ταξί με τη Σουντέ και πηγαίνουν στο αεροδρόμιο, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τα διαβατήριά τους. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους η Ζεϊνέπ, καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει συμβεί.

Ο Μεχντί πηγαίνει στο σπίτι όπου κρατείται όμηρος ο Σινάν και τον απειλεί πως, αν δεν του πει ποιος κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του γιου του στην Αμερική, θα τον σκοτώσει. Αυτό που δεν γνωρίζει, βέβαια, είναι πως η αστυνομία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και περιμένει το σύνθημα από τον Σινάν για να κάνει έφοδο. Την ίδια στιγμή, η Ζεϊνέπ παρακαλεί τη Σελένα να αφήσει τη Σουντέ να μείνει μαζί τους, μέχρι να βγάλει καινούργια διαβατήρια. Εκείνη δέχεται κι έτσι η μικρή βρίσκεται και πάλι με τους αγαπημένους της. Τα νέα, όμως, από τον Μπαχρί δεν είναι ευχάριστα. Όπως την ενημερώνει, η μόνη λύση που έχουν, είναι να περιμένουν να γίνει το δικαστήριο, όπου θα αποδειχτεί ότι η Αϊσέ είναι γιαγιά της Σουντέ. Στο μεταξύ, ο Μεχντί συλλαμβάνεται και ο Σινάν επιστρέφει στο σπίτι. Η Αρζού νιώθει έντονους πόνους και η Σουλέ αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Αχμέτ.

Ο Αχμέτ πηγαίνει την Αρζού σε δική του γιατρό, η οποία την καθησυχάζει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μωρό κι αυτό που χρειάζεται είναι ξεκούραση. Για μία ακόμη φορά, την παρακαλεί να δεχτεί τη βοήθειά του, αλλά εκείνη αρνείται, καθώς φοβάται να τον εμπιστευτεί και πάλι. Η Σελένα ανακοινώνει στη Σουντέ ότι σε δύο μέρες θα είναι έτοιμα τα διαβατήρια και φεύγουν για την Αμερική. «Θα σου δώσω όλα μου τα λεφτά. Θα με αφήσεις ήσυχη;», τη ρωτά απελπισμένη η μικρή. Στο μεταξύ, ο Αλπ δίνει ένα καλό μάθημα στη Μελτέμ, που από τη μέρα που απέκτησε το δικό της παιδικό σταθμό άρχισε να το παίζει μεγάλο αφεντικό. Της ανακοινώνει ότι η επιχείρηση ανήκει στη Ζεϊνέπ και στην ίδια μόνο το κτίριο. Μετά από αυτή την εξέλιξη εκείνη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι του. Η μέρα που θα φύγει η Σουντέ, φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Ο Αλπ ανακοινώνει στη Σελένα ότι θα πάει μαζί τους μέχρι να γίνει η δίκη, αλλά η Φούλια έχει ήδη καταστρώσει το δικό της σχέδιο, προκειμένου να μη γίνει αυτό το ταξίδι

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO