ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 13 - περίληψη

H Επιστροφή-σοκ του πρώην της Χαζιράν!
pic
22/06/2022 - 10:00
**
Έπειτα από πολλές αναποδιές, έρχεται η στιγμή του γάμου της Ζεϊνέπ και του Λατίφ. Η Χαζιράν όμως αιφνιδιάζεται όταν στην τελετή εμφανίζεται ξαφνικά ο πρώην της, ο Μπατού.

Οι μελλόνυμφοι Ζεϊνέπ και Λατίφ εμφανίζονται… χεράκι χεράκι μπροστά στις κόρες τους, οι οποίες εξοργίζονται, γιατί δεν σκοπεύουν να τους δώσουν την ευχή τους. Η Χαζιράν μάλιστα προσβάλλει τη μητέρα της, λέγοντάς της ότι παντρεύεται τον Λατίφ επειδή είναι πλούσιος και ισχυρός. Η Ιντίλ, από την άλλη, ρίχνει τον εγωισμό της και ζητά από την αντίζηλό της να... συμμαχήσουν για να διαλύσουν αυτόν τον γάμο!

Την ίδια στιγμή, η κόντρα ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τη Σελμά κορυφώνεται. Και επειδή η καθεμιά θεωρεί πως είναι καλύτερη σχεδιάστρια μόδας από την άλλη, ο Γκιορκέμ προτείνει να κάνουν διαγωνισμό μόδας στο ξενοδοχείο, ώστε να αναδειχτεί η νικήτρια.

Η Χαζιράν πάντως λέει στη μητέρα της ότι δέχεται να γίνει ο γάμος στο ξενοδοχείο, γιατί είναι πάνω από όλα επαγγελματίας. Βέβαια στην πραγματικότητα πιστεύει πως η μητέρα της δεν θα αντέξει τη ζωή στο νησί και θα φύγει… τρέχοντας, ενώ με τη βοήθεια της Νεχίρ τής βάζει… τρικλοποδιές.
Σύντομα έρχεται η ώρα για τον διαγωνισμό μόδας. Σε ρόλο μοντέλου, η Μπιριτζίκ ανεβαίνει στην πασαρέλα για να αναδείξει το φόρεμα που σχεδίασε η Ζεϊνέπ. Όλοι όμως αιφνιδιάζονται όταν βλέπουν πως η Μελίσα (υπό τις οδηγίες του Γκιορκέμ, που θέλει να τη βοηθήσει να έρθει κοντά στον Αλπέρ) εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ με το εντυπωσιακό σύνολο που ετοίμασε η Σελμά. Το ρούχο της τελευταίας τελικά κλέβει τις εντυπώσεις. Ακόμα και ο Αλπέρ μένει άφωνος με τη «μεταμόρφωση» της Μελίσα και βάζει… δέκα στη βαθμολογία. Έτσι, η Σελμά αναδεικνύεται η νικήτρια του διαγωνισμού.

Όπως είναι αναμενόμενο, η Μπιριτζίκ δυσαρεστείται πολύ, επειδή ο Αλπέρ έδειξε φανερά την προτίμησή του στην παιδική του φίλη. Οι δυο τους τσακώνονται και εκείνη τον σπρώχνει… Λίγο αργότερα, πανικόβλητη, τηλεφωνεί στον Ποϊράζ για να του πει ότι ο φίλος του έχει τραυματιστεί άσχημα.

Ο Ποϊράζ και η Χαζιράν σπεύδουν στο πλευρό του Αλπέρ, αλλά διαπιστώνουν ότι χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι… Όλο αυτό ήταν ένα κόλπο της Μπιριτζίκ για να φέρει κοντά τους δύο φίλους. Πράγματι ο Ποϊράζ μαλακώνει και συμφιλιώνονται. Ο Αλπέρ τότε του λέει ότι ξέρει πως έχει συναισθήματα για τη Χαζιράν και ότι κατά βάθος τού αρέσει που εκείνη τρέχει διαρκώς πίσω του για να τη συγχωρέσει. Του τονίζει όμως ότι δεν πρέπει να την ταλαιπωρήσει άλλο... Ο Ποϊράζ προβληματίζεται με τα λόγια του. Της αγοράζει λοιπόν ένα κολιέ με το αρχικό του ονόματός της και σκοπεύει να της εξομολογηθεί τα συναισθήματά του.

Ένας καλεσμένος-μυστήριο που θα παρευρεθεί στον γάμο έχει αναστατώσει τη Χαζιράν και τον Ποϊράζ με τις απαιτήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αλιέ μαθαίνει από τη Ζεϊνέπ ότι σύντομα θα έρθει στο νησί ο… μεγάλος έρωτας της Χαζιράν για να την πάρει από εκεί, και το «καρφώνει» στον έκπληκτο Ποϊράζ…

Όταν έρχεται η μέρα του πολυαναμενόμενου γάμου, οι αναποδιές συνεχίζονται, αφού η Ιντίλ… κλειδώνει σε ένα δωμάτιο τον υπάλληλο που θα πραγματοποιήσει την τελετή, με αποκορύφωμα την άφιξη του πρώην της Χαζιράν, του Μπατού. Η κοπέλα αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, ειδικά όταν την αγκαλιάζει μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Ποϊράζ...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO