Όσοι δουν τον Kubilay Aka στη νέα ταινία θα εκπλαγούν πολύ από την εικόνα του!

Ο ηθοποιός είπε ότι αξιολόγησε τις προσφορές και ότι δέχτηκε πολύ καλά έργα.
pic
20/06/2022 - 11:00
Ο διάσημος ηθοποιός Kubilay Aka, αφού γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο του ως Ali Kemal στην τηλεοπτική σειρά Vatanım Sensin το 2016, έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα στη σειρά. Ο ηθοποιός, που έμεινε στη μνήμη με τον χαρακτήρα του Celasun στη σειρά Çukur (The Pit), συμμετείχε σε διαφορετικές σειρές στη σειρά.

Ο ηθοποιός, που τράβηξε την προσοχή με τις τηλεοπτικές σειρές Cam Tavanlar (Γυάλινες οροφές), Aşk 101 (Love 101) και Oğlum (Ο γιος μου), συμμετείχε και στην ψηφιακή τηλεοπτική σειρά Modern Kadın (Μοντέρνες γυναίκες). Ο Kubilay Aka βρέθηκε πρόσφατα στην ατζέντα με την ταινία μεγάλου μήκους.

Ο Kubilay Aka, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία που προετοιμάστηκε για το φεστιβάλ και σκηνοθέτησε ο Umut Evirgen, συμμετείχε για άλλη μια φορά στο ίδιο πλατό με τον συμπρωταγωνιστή του Necip Memili στη σειρά Çukur.

Τα γυρίσματα της ταινίας με το όνομα Annesinin Kuzusu (Mother’s Lamb) ολοκληρώθηκαν και ο διάσημος ηθοποιός αναγκάστηκε να κόψει αρκετά κοντά τα μαλλιά του λόγω του ρόλου. Ο Kubilay Aka δήλωσε ότι η νέα εικόνα καθορίστηκε από τον σκηνοθέτη Umut Evirgen και είπε:

«Το κόψαμε στην ταινία. Αυτή τη φορά το κόψαμε στην ταινία. Ο Umut Evirgen το έκοψε με τα χέρια του. Πήγε καλά, το δικό μου τελείωσε, τα τελευταία τους σετ μέρες επίσης. Ήταν καλό και ευχάριστο για εμάς. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ μαζί. Πιστεύουμε ότι κάναμε καλή δουλειά. Κάναμε το καλύτερο δυνατό.»

Ο Kubilay Aka παραδέχτηκε ότι έλαβε και νέες προτάσεις έργων και δήλωσε ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανάγνωσης. Ο ηθοποιός είπε ότι αξιολόγησε τις προσφορές και ότι δέχτηκε πολύ καλά έργα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: