Μετά από δύο τηλεοπτικές σειρές, η İrem Helvacıoğlu έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα για το νέο έργο!

Η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις για τη σειρά στην εκδήλωση που παρευρέθηκε.
pic
20/06/2022 - 11:00
Η İrem Helvacıoğlu εμφανίστηκε στο tv8 αυτή τη σεζόν με τη σειρά Annenin Sırrıdır Çocuk (Το παιδί είναι το μυστικό της μητέρας). Η ηθοποιός, που για άλλη μια φορά τράβηξε τα βλέμματα με τον χαρακτήρα της Ντεφνέ, καταχειροκροτήθηκε για την επιτυχημένη ερμηνεία της.
Η İrem Helvacıoğlu,πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Engin Akyürek στην εγχώρια σειρά του Disney Plus, που ξεκίνησε να μεταδίδεται στην Τουρκία στις 14 Ιουνίου, μίλησε για τα σχόλια για το έργο Kaçış (Απόδραση). Το πρώτο επεισόδιο της σειράς 8 επεισοδίων δημοσιεύτηκε και απέσπασε ποικίλες αντιδράσεις. Ο Engin Akyürek δήλωσε ότι έλαβε καλά σχόλια, αλλά θα ήταν καλύτερο για το κοινό να ασκήσει κριτική αφού δει όλα τα επεισόδια.
 
Ορισμένοι θεατές έκαναν πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια για τη σειρά, τόσο από άποψη ιστορίας, μυθοπλασίας και ποιότητας εικόνας. Λοιπόν, τι είδους σχόλια έλαβε ο İrem Helvacıoğlu; Η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις για τη σειρά στην εκδήλωση που παρευρέθηκε. Υπενθυμίζοντας ότι η Disney είναι μια γνωστή εταιρεία περιεχομένου από την παιδική της ηλικία, η διάσημη ηθοποιός είπε:
«Τώρα έχει έρθει στην Τουρκία ως πλατφόρμα. Είναι πραγματικά τιμή να είμαι μέρος του και να βρίσκομαι στην πρώτη επιχείρηση εκτόξευσης. Οι απαντήσεις είναι επίσης πολύ καλές. Ανυπομονώ να δούμε τις αντιδράσεις και να ακούσουμε τι θα ακολουθήσει στο επόμενο επεισόδιο. περιμένω να τελειώσει. Επειδή δεν είναι σαν τις άλλες πλατφόρμες, η Disney δίνει μεμονωμένα επεισόδια. Έτσι θα συνεχιστεί για 8 εβδομάδες».
 
Η İrem Helvacıoğlu δήλωσε ότι τώρα είναι ώρα για διακοπές για εκείνη. Η ηθοποιός, που σκέφτεται να πάει στην Ιταλία, θα αξιολογήσει τις προσφορές που της έρχονται την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει άλλη δουλειά αμέσως μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.
Η ηθοποιός είπε: «Ίσως μου αρέσει πολύ, θα σας εκπλήξω ξανά. Δεν ξέρω, γι' αυτό δεν μπορώ να πω πολλά», είπε, δίνοντας το μήνυμα ότι αν υπάρξει καλό έργο, μπορεί να επιστρέψει στα πλατό.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: