Ο Ozan Dolunay άφησε τη σειρά «Τα όνειρά μου, ο πατέρας μου και εσύ» (vid)

H παράσταση μπορεί να μην πάει καθόλου στα γυρίσματα.
pic
20/06/2022 - 11:00
Οι θαυμαστές του Ozan Dolunay ανυπομονούσαν για την επιστροφή του αγαπημένου τους ηθοποιού στη νέα σειρά «My dreams, my father and you / Hayallerim, Babam ve Sen» στο κανάλι D. Ωστόσο, αυτό το όνειρο δεν ήταν προορισμένο να γίνει πραγματικότητα. Τι συνέβη?
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στην Τουρκία αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για τους παραγωγούς και τους ιδιοκτήτες καναλιών λόγω της εμφάνισης ισχυρών ανταγωνιστών απέναντι στις ψηφιακές πλατφόρμες. Ακόμα και εκείνες οι σειρές που ήδη ετοιμάζονται να βγουν στα γυρίσματα, μπορούν εν ριπή οφθαλμού να χάσουν τα αστέρια τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με τη σειρά της Focus Film «My Dreams, My Father and You / Hayallerim, Babam ve Sen».
 
Αρχικά, ένα ισχυρό καστ επιστρατεύτηκε για να δουλέψει στο σόου της Sırma Yanık: Ozan Dolunay, Berrak Tüzünataç, Tansel Öngel και Hazar Motan. Σκηνοθέτης της σειράς επρόκειτο να είναι ο Cevdet Mercan. Ωστόσο, αφού ο παραγωγός του Medyapim υπέγραψε συμβόλαιο με τον σκηνοθέτη για να γυρίσει έργα της δικής του εταιρείας Red Productions για ψηφιακές πλατφόρμες, ο Cevdet εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά. Ο Tansel Öngel τον ακολούθησε.
 
Και τώρα, νέο, σκληρό πλήγμα για τους παραγωγούς. Ο Ozan Dolunay, ο οποίος υποτίθεται ότι θα έπαιζε τον ρόλο του influencer (φαινόμενο των social media), αποφάσισε επίσης να αποχωρήσει από το καστ. Η σειρά αναμενόταν να βγει στα γυρίσματα αυτόν τον μήνα και να προβληθεί στο Channel D στα τέλη Αυγούστου. Προς το παρόν, στο καστ παραμένουν η Berrak Tüzünataç (υποδύεται τον μάνατζερ της πρωταγωνίστριας) και ο Hazar Motan. Ωστόσο, έχοντας χάσει όλο το ανδρικό προσωπικό, η παράσταση μπορεί να μην πάει καθόλου στα γυρίσματα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: